Voetvolleybal

Voetvolleybal of wel Teqball is een nieuw spel dat erg in trek is bij jong en oud. Het is een combinatie van tafeltennis en voetbal. In plaats van met de handen is het de bedoeling dat je de bal met de voeten overspeelt. Het spel wordt gespeeld op een speciaal ontworpen tafel voor voetvolleybal, de voetvolley tafel. Deze tafel heeft veel weg van een tafeltennistafel maar is op enkele punten net anders.

Het voetvolleybal spel

Het voetvolleybal spel lijkt op pingpong maar bij voetvolley mag de bal niet met de handen gespeeld worden. Overspelen gaat met de voeten in plaats van met batjes. De opslag is een kick vanachter de achterlijn. De bal moet in een keer over het net gespeeld worden. Net als bij volleybal spelen de spelers in maximaal 3 contacten met de bal deze weer terug naar de overkant. De bal moet dus 3 keer hoog gehouden worden - door 1 persoon of door met meerdere spelers over te spelen - en de bal mag ook maar 1 x de grond raken. Na het maken van een punt mag de scorende partij beginnen met de opslag. Speel Teqbal met 2 of 4 personen of misschien zelfs wel met meer spelers?

Tafel voor voetvolleybal, de voetvolley tafel

De voetvolley tafel lijkt dus op een pingpongtafel. Het blad van de tafel is niet recht maar krom en de hoeken zijn afgerond. Er hangt geen net in het midden van een voetvolley tafel maar in plaats daarvan een betonnen rand waar je overheen speelt met de bal. De afmetingen zijn wel gelijk aan de tafeltennistafel.

Kies de robuuste voetvolley tafel van HeBlad

In openbare ruimten is het noodzakelijk om voor een robuuste tafel te kiezen. De voetvolley tafel wordt namelijk na het spelen toch vaak ook gebruikt als hangtafel of zitbank. En natuurlijk moet de tafel door weer en wind mooi blijven.

voetvolleybal ofwel teqball tafel
De voetvolleybal tafel van HeBlad is de meest robuuste tafel voor Teqball. Deze voetvolley tafel is gemaakt van beton, bestaan uit een stuk en is daardoor zeer sterk. Deze speeltafel is verkrijgbaar in de kleuren Naturel Beton en Antraciet Beton. Bestelt u op deze site de voetvolley tafel? Dan bestelt u direct bij de leverancier. Maatwerk is mogelijk!
 

Voetvolley populair recreatief spel

Voetvolleybal is een ideale recreatieve sport voor op de camping, een schoolplein of een speelveldje. Een batje en pingpongbal heeft niet elk kind zo bij de hand. Een voetbal vaak veel eerder. Maar voor een potje voetbal is weer vrij veel ruimte nodig. En voor voetvolleybal niet. Een voetvolley tafel is dus een fijne oplossing. Teqball kan gespeeld worden op de tafel voor Teqball in een relatief kleine ruimte.

Voetvolley als techniektraining

Verbeter de vaardigheden van voetballers met de allerleukste training: voetvolleybal! Net als veel professionele voetballers. Ook zij gebruiken het spel om op een leuke manier aan techniek en concentratie te werken. Dus wissel regelmatig de gewone voetbaltraining af met een potje Teqbal. Zo werken voetballers aan techniek, concentratie en uithoudingsvermogen. De voetvolleybal tafel is voor een voetbalvereniging is een ideale aanwinst. De tafel kan namelijk ook gebruikt worden voor een recreatief potje Teqbal. Leuke bijkomstigheid: de HeBlad voetvolleybal tafel is een echt eyecatcher.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kijk ook eens bij onze andere speeltoestellen: betonnen picknicktafels, speltafels of tafelvoetbaltafels.teqba tafel voorl voetvolleybal

Video's

Teqball spelen 

Voetvolleybaltafel 

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
METZO College Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 03-10-2022 Doetinchem
VSO De Isselborgh Voetvolleybaltafel Naturel Beton 03-10-2022 Doetinchem
Hovenier van der Heijden BV Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 07-06-2022 Den Hoorn
Europarcs Dordrecht Voetvolleybaltafel Naturel Beton 20-05-2022 Dordrecht
Tabor College Voetvolleybaltafel Naturel Beton 16-03-2022 Hoorn
Speelveld Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 11-01-2022 Abbega
ZVV'56 Apeldoorn Voetvolleybaltafel Naturel Beton 09-12-2021 Apeldoorn
werf Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 25-11-2021 Waarland
Recreatiecentrum Slobbeland Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 21-05-2021 Volendam
Gemeentewerf Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 12-05-2021 Barneveld
Stichting ROC Midden Nederland Voetvolleybaltafel Naturel Beton 09-07-2021 Utrecht
Marine Kazerne Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 15-03-2021 Den Helder
Hageveld Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 03-12-2020 Heemstede
vv Arnhemse Boys Schuytgraaf Voetvolleybaltafel Naturel Beton 08-07-2020 Arnhem
Hanenberg Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 28-08-2020 Oss
Speelplek Hofdijkstraat Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 02-07-2020 Harderwijk
de Troubadour Voetvolleybaltafel Naturel Beton 03-07-2020 Eindhoven
Speelveld Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 07-05-2020 de Rijp
Mondial College Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton 19-02-2020 Nijmegen
Gemeentewerf Hardenberg Voetvolleybaltafel Naturel Beton 23-12-2019 Hardenberg

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten