check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Accessoires

Startpakket tafeltennisbatjes en pingpongballetjes

Pingpongtafel

Producten bekijken
Tafelvoetbalballetjes 6 stuks

Voetbaltafel

Producten bekijken
Rechte Bamboe plank

Picknicksets

Producten bekijken

Extra pionnen nodig voor uw speltafel? Een plank van de DeLuxe bank beschadigd of stang krom? Of liever poppen in een andere kleur in uw voetbaltafel? Alle benodigdheden vindt u op deze website. 

 

Accessoires bij de tafeltennistafel

We leveren standaard batjes en balletjes bij de tafeltennistafels. Een set bestaat uit vier batjes in mooie felle kleuren compleet met 2 balletjes. De tennisbatjes zijn van kunststof en weerbestendig. De batjes zijn óók apart te bestellen en verkrijgbaar in een doos met tien sets of als combinatie van batjes en balletjes in een Startpakket. Balletjes zijn verkrijgbaar in een zakje van zes stuks, maar ook in een doos met 120 balletjes. 

 

Extra balletjes en reserveonderdelen van de voetbaltafel

De HeBlad voetbaltafel bestaat uit vele verschillende onderdelen. Wij kunnen u al deze elementen ook los leveren zoals voetbalpoppen, scorebalkjes, stangen en rubbers. Voor als er onverhoopt een onderdeel beschadigd is of wanneer u de voetbalpoppen een andere kleur wilt geven: ze zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit, geel, groen, blauw, paars, rood en oranje. Leuk in de kleuren van de plaatselijke voetbalclub!

 

Pionnen, schaakstukken, backgammon- en damstenen

Natuurlijk leveren we onze speltafels compleet met de bijbehorende stukken. Maar het is wel handig dat deze ook later nog bij te bestellen zijn. De schaakstukken zijn van hout. Ter indicatie: de hoogte van de koning is bijna 9 centimeter. Voor het dam- en backbammonspel leveren we de witte en zwarte stenen en voor Ludo kunt u vrolijk gekleurde pionnen bestellen. Ook de dobbelstenen uiteraard!

 

Onderdelen ter reparatie

Onze producten zijn robuust en stevig maar wanneer er toch iets stuk gaat of beschadigd is, kunt u dat in de meeste gevallen gemakkelijk zelf herstellen. Bestel de nodige onderdelen in onze webshop, volg de instructie(video) en in een handomdraai staat alles er weer netjes bij! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!

 

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van het tafelvoetbalspel?

view faq

De hoogte van de voetbaltafel is 92,2 cm, de lengte van het speelblad is 83,8 cm en de breedte is 136,9 cm. Door op de foto van het product te klikken op onze website, komt u op de pagina met specificaties waarin naast de exacte afmetingen ook het exacte gewicht vermeld staat.


Kan ik ook verschillende kleuren voetbalpoppen bestellen?

view faq

Bij het bestellen kiest u ook de 2 kleuren voor de beide teams. Ook de scoreborden aan beide zijdes boven het doel zijn in dezelfde kleuren als de voetbalpoppen. De kleuren waar u een keuze uit kan maken zijn: Zwart, wit, rood, blauw, groen, geel, paars en oranje. Hierdoor is het mogelijk om de meeste kleuren van uw favoriete voetbalteam na te bootsen op dit tafelvoetbalspeelveld.


Worden er bij aankoop van een tafelvoetbalspel standaard balletjes bijgeleverd?

view faq

Bij aankoop van een tafelvoetbalspel worden altijd 6 balletjes in de kleur wit bijgeleverd. U kunt ook grootverpakkingen bij ons bestellen van 25 balletjes.


Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd spelen aan het tafelvoetbalspel?

view faq

Twee tot vier spelers.


Bekijk alle vragen -->