Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Set ondervoeten beton

review star review star review star review star review star 5 reviews
€ 100,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Set ondervoeten beton

Om de druk van de robuuste speltafels van HeBlad beter te verdelen, om inzakken van de tafel in de ondergrond tegen te gaan, hebben we ondervoeten ontwikkeld. De afmeting van de set is 122,5 x 20 x 6,5 cm en is daardoor geschikt voor onze pingpongtafels, voetvolleytafels en tafelvoetbaltafels. Doordat de ondervoeten breder zijn dan de poten van de tafels, zakken ze minder snel weg in de grond waarop ze staan. De ondervoeten zijn gemakkelijk te monteren aan de onderkant van de poten en zijn gemaakt uit het welbekende stevige HeBlad-beton. 

Set ondervoeten of onderplaat

Omdat juist onze pingpongtafels zware producten zijn, kan het zijn dat voor uw ondergrond de set ondervoeten niet toereikend is ter voorkoming van inzakken. Daarvoor hebben we complete onderplaten bedacht, die perfect passen onder onze pingpongtafels. Door het gebruik van de onderplaat versterkt u de ondergrond en beschermt u de pingpongtafel tegen ongewenst gras of onkruid.

Als u twijfelt wat voor u de beste oplossing is tegen verzakken, neem dan contact met ons op. Zowel voor de set ondervoeten als voor de onderplaat geldt gratis bezorging in Nederland en de gemiddelde levertijd is slechts 10 werkdagen.

Meer mogelijkheden met een set ondervoeten

Omdat de set ondervoeten geschikt is voor meerdere speltafels van HeBlad, hoeft u zich geen zorgen meer te maken of de ondergrond van uw locatie geschikt is voor een voetvolleytafel. Deze set maakt het ook voor u mogelijk om eindelijk die tafelvoetbaltafel te plaatsen. Bestel gerust de langgekoesterde pingpongtafel. Niets houdt u meer tegen.

Contact met HeBlad

Wij gunnen iedereen een speltafel, picknickset of betonbank van HeBlad. Daarom blijven we steeds in ontwikkeling en luisteren we naar u. Door het produceren van de set ondervoeten en de onderplaten, hebben weer meer locaties de mogelijkheid om de producten van HeBlad te plaatsen. Bent u nieuwsgierig naar onze producten en wilt u weten wat op uw terrein mogelijk is? Neem contact met ons op.

Specificaties

Productcode
OV.PP.SET
Gewicht
38 kg
Productblad Set Ondervoet beton voor diverse tafels
Detailtekening Set Ondervoet beton voor diverse tafels

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Ecole Saint-Nicolas

9

travail consciencieux : le chauffeur a fait preuve de beaucoup de calme, patience et de persévérance pour exécuter toutes les manoeuvres avec le camion afin de surmonter toutes les difficultés qui se présentaient à lui. Grand Bravo! Matériel au Top! B.Marquebreucq Directrice

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-