check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Laag Afgerond Blauw

review star review star review star review star review star 5 reviews
€ 1.700,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.600,00 per stuk, bespaar 5% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Lage betonnen Tafeltennistafel voor de jongsten

Wist u dat kinderen vanaf 5 jaar hun balgevoel gaan ontwikkelen? Daag hen uit voor een spelletje op de tafeltennistafel en stimuleer zo hun ontwikkeling. Speciaal hiervoor hebben we een laag model ontwikkeld van onze betonnen tafeltennistafel. Op deze lage tafeltennistafel krijgen kleinere kinderen ook de kans om een bal goed terug te spelen. Waar elke bal op een hoge tafeltennis in het gezicht of zelfs over de kinderen heen gaat, stuitert een bal op de lage tafeltennistafel zo terug dat een kind ook goed bij de bal kan. Jong geleerd is oud gedaan! Deze lage betonnen tafeltennistafel is 25 centimeter lager dan een wedstrijdtafel. Voor extra veiligheid hebben deze tafeltennistafels afgeronde hoeken. Ook kunnen op deze verlaagde speltafel gemakkelijk andere spellen dan tafeltennis worden gespeeld door de grotere kinderen en volwassenen zoals bijvoorbeeld voetvolleybal. Ideaal wanneer u te weinig ruimte heeft voor een echte voetvolleybaltafel

Waar staan de lage pingpongtafels van HeBlad?

U vindt onze pingpongtafels op campings, speelterreinen, in parken en op veel andere openbare of privéterreinen. Overal waar spellen gespeeld kunnen worden, treft u de robuuste speltafels van HeBlad. De pingpongtafel laag met afgeronde hoeken is speciaal gemaakt voor plaatsing op schoolterreinen voor de kinderen in de onderbouw op de basisschool. Maar de tafel kan zeker ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

Combineer de pingpongtafels laag met andere speltafels

De tafeltennistafel laag is net als de andere pingpongtafels te bestellen in de kleuren groen, blauw, antraciet en naturel. Ook is deze lage tafel perfect te combineren met alle andere speltafels van HeBlad, maar ook met de banken en picknicksets. Omdat bijna al onze producten gegoten worden uit één stuk beton, hebben zij een lange levensduur en zijn ze heel mooi te combineren met elkaar.

Onderplaat bij de pingpongtafels

Wanneer is een onderplaat gewenst bij een pingpongtafel? Dat ligt aan de stabiliteit van de ondergrond en of er gemakkelijk onderhoud gepleegd kan worden aan de grond onder de tafel. Bij iedere pingpongtafel kan optioneel een onderplaat besteld worden. Deze is niet inbegrepen bij de tafel en voor het plaatsen van een onderplaat gelden bepaalde voorwaarden. Voor het plaatsen van de speltafels en eventueel een onderplaat, raden we u aan om contact met ons op te nemen, zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan.

Specificaties

Productcode
PP.AR.LOW.BL
Kleur
Blauw - RAL 5005
Afmeting speelblad
274 x 152 cm
Afmeting onderkant speelblad
279 x 157 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1380 kg
Pootafstand
183 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Laag Afgerond Blauw
Detailtekening Pingpongtafel Laag

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Speelterrein De Riggel-'t Veld

8

Uitstekend

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-