Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Schaaktafel Naturel Beton 2 persoons

review star review star review star review star review star 20 reviews
€ 1.875,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.775,00 per stuk, bespaar 5% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Schaaktafel Beton Naturel voor twee personen

Deze betonnen schaaktafel voor twee personen is uitgevoerd in Naturel Beton. De 'Betonlook' die daaruit ontstaat geeft een fraaie uitstraling. De schaakveldjes zijn van natuursteen en door ons geïntegreerd in het beton. Uiteraard is ook deze speltafel weerbestendig. De onderplaat is 59 x 149 cm. Door het wegnemen van twee rijen van vijf stoeptegels van een plein met gemiddelde stoeptegels ontstaat een ruimte van 60 x 150 cm. Door de schaaktafel beton hierin te plaatsen wordt het geheel in uw schoolplein opgenomen.
Wanneer u de tafel in een park wilt plaatsen, kan de benodigde oppervlakte afgegraven worden zodat de onderplaat daarin geplaatst kan worden, op maaihoogte.

Schaaktafel beton voor buiten

Schaken is een strategisch spel en daarom erg belangrijk dat je goed nadenkt over elke stap die je neemt. Wat is dan fijner dan schaken in de buitenlucht! Frisse lucht zorgt voor een betere concentratie en bovenal is het ook nog heel gezond om lekker buiten bezig te zijn. De tafels van HeBlad nemen niet veel plaats in beslag en worden volledig geplaatst door onze vakmensen. Naast de tafels zijn ook de schaakstukken bij HeBlad verkrijgbaar. Bij bestelling krijgt u nu 1 set schaakstukken gratis meegeleverd. En uiteraard zijn onze tafels zo robuust dat ze bestand zijn tegen het Nederlandse weer.

Schaakbord in beton geïntegreerd

Een schaakbord is altijd vierkant en bestaat uit 64 vierkanten vlakken, 32 witte en 32 zwarte die elkaar afwisselen. Het gekleurde vierkant is door HeBlad volledig geïntegreerd in het beton, zodat het vandalisme en weersbestendig is.

Schaaktafel beton in de kleur Naturel

De schaaktafel van HeBlad bestaat uit één hoofdtafel met daarin de witte en zwarte vlakjes verwerkt. Naast de tafel zijn er ook nog twee stoeltjes op de onderplaat gemaakt. De gehele tafel is gemaakt in de kleur naturel beton. Dit zorgt voor een rustige uitstraling en daarom ook ideaal voor in een park of op de camping.

Over het schaakspel

Schaken is een populair strategisch spel waar je je uren mee kunt vermaken en bestaat uit drie fasen, namelijk het begin, het middelspel en als laatste het eindspel. Het spel wordt gespeeld over heel de wereld en in de meeste talen heeft het spel dezelfde naam. In het eindspel is het de bedoeling dat de weg naar de koning van de tegenstander geheel openligt. Wanneer dit het geval is, rest alleen nog te roepen: schaakmat!

Toernooien organiseren

Naast onze schaaktafel produceert HeBlad ook andere speltafels, zoals damtafels en ludo-tafels. Ideaal voor een leuk en fanatiek spelletjestoernooi. Wilt u graag meer informatie over al onze speltafels? Neem hier een kijkje of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder en geven advies op maat.

*Bij bestelling van één schaakbank krijgt u 1 set schaakstukken meegeleverd.

Specificaties

Productcode
GT.CH.2
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
149 x 60 x 85 cm
Afmeting tafelblad
60 x 60 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting onderplaat (L x B x H)
120 x 60 x 10 cm
Gewicht
425 kg
Productblad Schaaktafel Naturel Beton 2 persoons
Detailtekening Schaaktafel Naturel Beton 2 persoons

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Reviews

COA Cranendonck

9

Prima en snelle levering.

Westdampark tegenover

9

Ze zijn keurig op tijd en schadevrij afgeleverd. Gemeente gaat ze verder verwerken naar de definitieve plek.

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-