check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Levering

Nagenoeg al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. De levertijd is tussen 0 - 4 werkweken. Wij nemen één of twee dagen van te voren contact met u op over de levering. Wanneer het op dat moment voor u niet uitkomt dan schuift de levering automatisch door naar onze volgende rit in uw regio. Vanaf dat moment geldt wederom, levertijd tussen 0 - 4 werkweken. Ook dan wordt u weer 1 of 2 dagen vooraf gebeld.

 

Aflevering vindt plaats via de laad-loskraan op onze vrachtwagen van ca. 14 meter lang. Deze kraan heeft een reikwijdte van maximaal 5 meter. Daarna kan ons product met een palletwagen verder worden gerold, mits de route toegankelijk is (vlak, verhard en zonder hindernissen). Er moet in elk geval iemand aanwezig zijn bij de aflevering om de juiste plek aan te geven. Wanneer de tafel door gerold moet worden naar de eindbestemming moet er minimaal 1 persoon aanwezig zijn om een zetje mee te geven.

 

Bij enkele producten is het niet mogelijk om ze met een palletwagen door te rollen naar de eindbestemming. Dit geldt voor de Statafel, de picknickset XL, Betonbanken met onderplaat en voor de losse Onderplaten.
Onderplaten komen in het maaiveld te liggen. Wanneer het zandbed op hoogte klaar ligt, kunnen we de onderplaten met de kraan op de juiste plek leggen, mits dit binnen 5 meter vanaf onze vrachtwagen is. Voor wat betreft de Statafel, de Picknicktafel XL, speltafels en Betonbanken met onderplaat:  de eindbestemming móet met de kraan van onze vrachtwagen bereikbaar zijn. Dus, binnen 5 meter vanaf de vrachtwagen.


Onderaan deze pagina vindt u de verschillende filmpjes met betrekking tot de aflevering.

 

Voorwaarden

  • Levering en plaatsing franco in Nederland. Voor leveringen op de Waddeneilanden komen de bootkosten voor uw rekening. Voor leveringen in andere regio's worden automatisch extra vrachtkosten berekend.
  • Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 4 werkweken aangeboden voor levering.
  • Betonnen onderplaten en producten met een (vaste) betonnen onderplaat kunnen we alleen binnen 5 meter van de vrachtwagen lossen. Deze kunnen wij daarna niet meer verplaatsen en ook niet installeren.
  • Als op moment van bezorgen blijkt dat het voor ons onmogelijk is de tafel op de eindbestemming te kunnen plaatsen zullen we de tafel lossen op een door de u aangewezen plek, zo dicht mogelijk bij de eigenlijke bestemming. De verdere plaatsing en de kosten die daarmee gemoeid gaan zijn dan vanzelfsprekend voor u. Wanneer u op dat moment de bestelling annuleert worden daarvoor kosten bij u in rekening gebracht.
  • Facturering vindt plaats na levering.
  • Betalingstermijn: binnen 14 dagen na factuurdatum of betaling vooraf.

 

Leveringsvoorwaarden tafeltennistafels

Video's

Levering HeBlad betonnen pingpongtafel

Levering HeBlad betonnen picknickset

Levering HeBlad betonnen voetbaltafel

Tafeltennistafel  Picknickset  Openbare ruimte  Schoolplein