check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning

review star review star review star review star review star reviews
€ 850,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 750,00 per stuk, bespaar 11% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Betonbank zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning

De betonnen zitbank zien we tegenwoordig overal. In het park, aan een fietsroute, bij een speeltuin, in het bos of op een schoolplein. Een betonnen zitbank is een perfect plekje om even uit te rusten, samen buiten gezelschap op te zoeken en om van de natuur te genieten. Op deze website kunt u meer informatie vinden over deze betonnen zitbank, de varianten hierop en bijpassende producten.

Kwaliteit van de betonnen zitbank

Doordat de betonnen zitbank van HeBlad, net als de andere betonnen producten, gemaakt is van zeer sterk beton is de betonnen zitbank zeer degelijk en sterk en is vernieling nauwelijks mogelijk. Door de betonnen onderplaat die samen met dit betonnen bankje een geheel vormt, krijgt u veel minder last van viezigheid, gras of modder onder uw bankje. En rommel is makkelijker weg te vegen en op te ruimen dan op een ondergrond van bijvoorbeeld gras of bos. 

Verschillende varianten van de betonnen zitbank

De betonnen zitbank kunt u verkrijgen in verschillende kleuren. Deze set is in de kleur Naturel Beton. De andere kleuren zijn: Antraciet en Antraciet-Beton. Deze variant in Naturel Beton beschikt over een onderplaat en heeft geen leuning. Natuurlijk hebben we ook bankjes met leuning in het assortiment. Evenals Picknickbanken en bankjes met een ronding.

Duurzaam bankje

Deze betonnen zitbank is onze DeLuxe zitbank. De zitting is gemaakt van hoogwaardig geperst bamboe. Bamboe is een houtsoort dat zeer snel groeit en daardoor vrijwel onuitputtelijk en zeer duurzaam. Het materiaal is ook nog eens zeer sterk. Ideaal voor onze bankjes.

Combineren van de betonnen zitbank

De producten van HeBlad zijn zeer goed te combineren. Bijvoorbeeld kunt u de betonnen zitbank plaatsen bij een pingpongtafel of een voetvolleybal tafel. Maak van het park in uw gemeente, het sportpark of speeltuin op die manier een uitnodigende plek. Een plek om elkaar te ontmoeten, actief bezig te zijn en heerlijk te verblijven in de gezonde buitenlucht.

Vragen

Heeft u vragen over betonnen zitbank DeLuxe met onderplaat zonder leuning of over een ander product? Kijk dan bij onze veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Deze banken met vaste onderplaat komen in het maaiveld te liggen. Wanneer het zandbed op hoogte klaar ligt, kunnen we het bankje met de kraan op de juiste plek leggen, mits dit binnen 5 meter vanaf onze vrachtwagen is.


 

Specificaties

Productcode
BB.DL.OP.ZL
Kleur
Naturel Beton
Aantal zitplaatsen
4
Afmeting zitvlak
180 x 30 cm
Afmeting (L x B x H)
219,5 x 119 x 56,5 cm
Afmeting onderplaat (L x B x H)
219,5 x 119 x 8 cm
Afwerking onderplaat
Glad beton
Zithoogte
45 cm
Gewicht
1200 kg
Materiaal zitvlak
Bamboe
Productblad Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning
Detailtekening Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning

Vaak samen gekocht

Pingpongtafel Afgerond Groen

Pingpongtafel Afgerond Groen

€ 1.700,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Betonnen Tafelvoetbaltafel

Betonnen Tafelvoetbaltafel

€ 2.300,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Parkbank met Onderplaat

Parkbank met Onderplaat

€ 1.100,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-