check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Onderplaat Picknickset

review star review star review star review star review star 84 reviews
€ 675,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 575,00 per stuk, bespaar 14% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Waarom een onderplaat?

Een onderplaat wordt gebruikt om de directe omgeving van een picknickset netjes te houden. Het voorkomt groeien van onkruid of gras onder de picknickset en de ruimte om de onderplaat is eenvoudig bij te houden, omdat de onderplaat op maaihoogte wordt geplaatst. Ook is de onderplaat ideaal om de picknickset stabiel te plaatsen op een ongelijke ondergrond of op zachtere grond.

Waar is de onderplaat van gemaakt?

Ook de onderplaten van HeBlad zijn gemaakt van beton en hebben een antislip profiel in de vorm van wybertjes. Deze afwerking van de bovenkant van de onderplaat zorg dat er niet wordt uitgegleden rondom de picknickset en dat de blinde bevestiging van de picknickset op de onderplaat nog steviger vastzit.

Levering en plaatsing van de onderplaat

Als u ervoor zorgt dat het zandbed op de juiste hoogte klaar gemaakt is, dan komen wij de plaat leveren en leggen we hem op de juiste plek. Waterpas en keurig recht. Om de onderplaat daadwerkelijk op de juiste plek te kunnen leveren, is het belangrijk dat we onze vrachtwagen op maximaal vijf meter afstand kunnen parkeren. De onderplaat wordt namelijk vanaf de vrachtwagen met de kraan op de juiste plek geplaatst. Heeft u vragen over plaatsing en levering, lees dan de leveringsvoorwaarden of neem contact met ons op. Let goed op dat de onderplaat altijd optioneel is, deze is nooit bij de prijs van een picknickset inbegrepen.

Welke modellen picknicksets passen op de onderplaat?

In principe passen alle modellen picknicksets van HeBlad op de onderplaat met de afmeting 248 x 236 x 7,2 cm, zowel de standaard picknicksets en de ovale picknicksets, als de rolstoeltoegankelijke sets. Voor de picknicksets XL zijn twee onderplaten nodig.

Onderplaat voor pingpongtafels

Ook voor onze speltafels en pingpongtafels zijn onderplaten te bestellen. Ook hiervoor geldt dat platen extra moeten worden besteld, deze komen niet automatisch bij het product. Wilt u zeker zijn van de juiste onderplaat of wellicht twijfelt u of een onderplaat nodig is, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Specificaties

Productcode
OP.PS
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
248 x 236 x 7,2 cm
Gewicht
1000 kg
Afwerking onderplaat
Anti-slip ruitprofiel
Hijsvoorziening
Betonschroefhuls M16 aan 4 zijdes
Bevestigingsvoorbereiding
Gaten tbv bouten M16
Productblad Onderplaat Picknickset
Detailtekening Onderplaat Picknickset

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Gemeentewerf

10

Goed en duurzaam product, waarbij we, na het plaatsen, ook bijna geen werk meer hebben aan het onderhoud van de ondergrond.

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-