check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Verhalentafel DeLuxe

review star review star review star review star review star reviews
€ 2.650,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.550,00 per stuk, bespaar 3% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vergelijkbare producten

Productinformatie

Informatie overbrengen met Verhalentafel DeLuxe

Op veel plekken staan informatieborden. Bij gebouwen, bij wateren, in bosrijke gebieden en op wandel- en fietsroutes. De borden vertellen over de streek, de historie van een pand, het natuurgebied en de dieren die er leven. Wat nou als u tijdens het lezen van deze informatie rustig zou kunnen zitten aan een heerlijke tafel? Dat kan met de verhalentafel DeLuxe van HeBlad. Wij integreren de informatie namelijk in het tafelblad, zodat u zittend aan een picknickset het verhaal kunt lezen.

Hoe wordt de Verhalentafel DeLuxe gemaakt?

Zoals u gewend bent van HeBlad, vervaardigen wij onze producten uit één stuk gehard beton. Degelijkheid staat bij ons voorop, dat geldt ook voor de verhalentafel DeLuxe. Echter zijn de zittingen van deze picknickset gemaakt van bamboe en vastgeklonken op de banken. Zowel het beton als de bamboe zijn weersbestendig en hebben een lange levensduur. Het tafelblad wordt voorzien van de door u aangeleverde informatie. U vertelt het verhaal, laat een route zien of siert het blad met een mooie tekening. De keus is aan u.

Is een verhalentafel te combineren?

Omdat alle producten van HeBlad worden gemaakt van beton, is deze verhalentafel DeLuxe prima te combineren met alle speltafels van HeBlad. Maar ook de betonnen banken en pingpongtafels zijn een ware aanvulling op de verhalentafel. Ook kunnen meerdere verhalentafels bij elkaar worden geplaatst, eventueel ieder met een eigen verhaal. En vindt u de bamboe zittingen niet prettig? Dan kiest u voor de verhalentafel standaard, uitgevoerd met betonnen zittingen.

Onderplaat voor de verhalentafel

De verhalentafel valt onder de picknicksets, daarom past de onderplaat, die is ontworpen voor de picknicksets, ook onder de verhalentafel. Wanneer de ondergrond ongelijk of niet hard genoeg is, is het raadzaam om de onderplaat erbij te bestellen. De onderplaat is optioneel en zit niet bij de prijs inbegrepen. Als u wilt weten of u een onderplaat zou kunnen gebruiken voor het plaatsen van uw verhalentafel, neem dan contact met ons op.

Specificaties

Productcode
PS.DL.Story
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
192 x 180 x 76 cm
Afmeting tafelblad
180 x 90 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Zithoogte
50 cm
Aantal zitplaatsen
8
Materiaal zitvlak
FSC Bamboe
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
Gewicht
790 kg
Productblad Verhalentafel DeLuxe
Aanleverspecificatie

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-