Verhalentafel DeLuxe

Informatie overbrengen met Verhalentafel DeLuxe

Op veel plekken staan informatieborden. Bij gebouwen, bij wateren, in bosrijke gebieden en op wandel- en fietsroutes. De borden vertellen over de streek, de historie van een pand, het natuurgebied en de dieren die er leven. Wat nou als u tijdens het lezen van deze informatie rustig zou kunnen zitten aan een heerlijke tafel? Dat kan met de verhalentafel DeLuxe van HeBlad. Wij integreren de informatie namelijk in het tafelblad, zodat u zittend aan een picknickset het verhaal kunt lezen.

Hoe wordt de Verhalentafel DeLuxe gemaakt?

Zoals u gewend bent van HeBlad, vervaardigen wij onze producten uit één stuk gehard beton. Degelijkheid staat bij ons voorop, dat geldt ook voor de verhalentafel DeLuxe. Echter zijn de zittingen van deze picknickset gemaakt van bamboe en vastgeklonken op de banken. Zowel het beton als de bamboe zijn weersbestendig en hebben een lange levensduur. Het tafelblad wordt voorzien van de door u aangeleverde informatie. U vertelt het verhaal, laat een route zien of siert het blad met een mooie tekening. De keus is aan u.

Is een verhalentafel te combineren?

Omdat alle producten van HeBlad worden gemaakt van beton, is deze verhalentafel DeLuxe prima te combineren met alle speltafels van HeBlad. Maar ook de betonnen banken en pingpongtafels zijn een ware aanvulling op de verhalentafel. Ook kunnen meerdere verhalentafels bij elkaar worden geplaatst, eventueel ieder met een eigen verhaal. En vindt u de bamboe zittingen niet prettig? Dan kiest u voor de verhalentafel standaard, uitgevoerd met betonnen zittingen.

Onderplaat voor de verhalentafel

De verhalentafel valt onder de picknicksets, daarom past de onderplaat, die is ontworpen voor de picknicksets, ook onder de verhalentafel. Wanneer de ondergrond ongelijk of niet hard genoeg is, is het raadzaam om de onderplaat erbij te bestellen. De onderplaat is optioneel en zit niet bij de prijs inbegrepen. Als u wilt weten of u een onderplaat zou kunnen gebruiken voor het plaatsen van uw verhalentafel, neem dan contact met ons op.

Specificaties

Productcode
PS.DL.Story
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen totale oppervlakte
192 x 180 x 76
Afmeting tafelblad (L x B)
180 x 90
Hoogte tafelblad
75
Dikte tafelblad
7,2
Zithoogte
50
Aantal zitplaatsen
8
Gewicht
720
Materiaal zittingen
Beton
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
€ 2.650,00 excl. BTW
(€ 3.206,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.550,00 per stuk, bespaar 3% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten