Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Ludo-tafel

Als u op het gemiddelde schoolplein een kijkje neemt, dan staan hier toch vaak dezelfde dingen. Een glijbaan, schommels, een voetbalveldje... Is het niet eens leuk om op uw schoolplein, of in een speeltuin in uw stad, eens wat meer originele dingen neer te zetten? We verwijzen u dan graag naar heblad.nl. Op deze site vindt u een aantal originele manieren om de kinderen van uw school of buurt eens mee te verrassen. Naast tafeltennistafels vindt u hier onder andere schaaktafels, een tafelvoetbalspel en onze andere speltafels. Als u laatstgenoemde toevoegt aan uw schoolplein of speeltuin weet u zeker dat u een uniek element heeft dat kinderen nog niet eerder in een openbare ruimte hebben gezien!

Ludo-tafel

Wie kent het niet, dat traditionele bordspel met pionnen? Het is echt zo'n spel dat iedereen wel eens heeft gespeeld met familie en vrienden. Dan is het toch ook leuk als kinderen dat buiten kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes? Met zo'n mooie speltafel van HeBlad weet u zeker dat u een speelelement koopt waar kinderen zich helemaal mee uit kunnen leven. Het brengt het gezellige spel naar de buitenruimte. De tafel is stevig gemaakt en geheel vandalismebestendig. Hij heeft een gepolijst oppervlak, wat de tafel een nog mooiere uitstraling geeft.

een Ludo-tafel van HeBlad

De tafels van HeBlad zijn perfect geschikt om op een plein te plaatsen. De onderplaat is 149 bij 149 cm groot. Als u bijvoorbeeld tegels heeft van 30 bij 30 centimeter, dan verwijdert u er 25 en kunt u de tafel precies plaatsen. Natuurlijk hoeft u de tafel niet alleen maar te gebruiken om een pionnenspel op te spelen. Het is ook een perfecte tafel om bijvoorbeeld aan te picknicken. Als u meer informatie wilt hebben over deze tafel, of een van de vele andere producten van HeBlad, kijkt u dan eens op onze website, op HeBlad.nl. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze producten.