Parkbank Duo in Naturel Beton

Betonnen parkbank met duozit naturel zonder onderplaat

Wat een prachtige bank om op een praktische manier meerdere zitplaatsen te bieden. Met bijna dezelfde afmeting als een reguliere bank creëert u dubbel zoveel ruimte om te zitten. Met de hardheid van het beton en de hoge kwaliteit van het hout, heeft deze betonnen parkbank met duozit een lange levensduur en is hij niet gevoelig voor weersinvloeden.

Combineer de betonnen parkbank met duozit

Deze parkbank biedt op zichzelf al heel veel mogelijkheden. Zet ze bijvoorbeeld in een rij om een trein te vormen en laat kinderen op deze manier spelen. Door dit parkbankje te combineren met andere banken van HeBlad, kunt u op uw terrein een diversiteit aan zitgelegenheden maken. Om de actievere bezoeker van uw speelplaats, park of tuin te behagen, heeft u bij HeBlad ruim keuze uit speltafels, pingpongtafels en voetvolley-tafels.

Pingpongtafels gaan samen met betonnen parkbank met duozit

De betonnen pingpongtafels van HeBlad zijn de degelijkheid zelve en niet kapot te krijgen. Door het parkbankje in de buurt van de pingpongtafel te plaatsen, heeft u altijd ruimte voor publiek tijdens het pingpongspel. Beide producten worden gemaakt van hard beton en gaan jarenlang mee. Omdat de tafeltennistafels verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende kleuren en vormen, is er altijd een tafel naar uw smaak en perfect te combineren met het parkbankje.

Betonnen parkbank met duozit en speltafels

Met een groot assortiment aan speltafels, hebben we altijd een speltafel die heel goed aansluit op het parkbankje. Houdt u van naturel? Dan is de schaakbank naturel beton een mooie aanvulling op de betonnen parkbank met duozit in naturel beton. Ook de schaaktafel in naturel beton heeft dezelfde natuurlijke betonnen uitstraling.
Geeft u er de voorkeur aan om uw parkbank te combineren met andere kleuren beton? Ook dat is voor HeBlad geen probleem. Kies dan bijvoorbeeld voor de schaakbank antraciet beton of de dambank antraciet beton. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Extra mogelijkheden:

  • Bij het plaatsen van deze duobanken op vandaalgevoeligere plekken kunt u er voor kiezen om aan de onderzijde van de poten een "Verankeringsset" te monteren en deze in te storten. Wilt u deze ankerset toepassen op een bestaand schoolplein, dient u 2 gaatjes in de stoep te graven, en de ankers na het bevestigen aan te storten met een emmertje beton.

  • Wanneer u deze duo bankjes wilt plaatsen op een grasveld, adviseren we u om betonplaten toe te passen.Op de foto van het product ziet u de "Onderplaat Picknickset" . Dit geeft een grote betonverharding in het gras, zeker met het plaatsen van meerdere tafels op rij is dit niet altijd gewenst.

  • Deze Duobank past ook op een "Set Ondervoet beton". Door het toepassen van deze ondervoet-set blijft er meer gras zichtbaar, waardoor een park niet op een betonnen verharding gaat lijken. Deze betonnen funderingsplaatjes steken rondom 5 cm uit, t.o.v. de poten, waardoor het moeilijk te maaien gras direct tegen de poten aan geen kans krijgt.


Neem voor vragen of onduidelijkheden altijd contact met ons op, wij adviseren u maar al te graag.

Specificaties

Productcode
BB.PB.DUO
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B x H)
180 x 106 x 94 cm
Zithoogte
49,7 cm
Zithoek
103 graden
Gewicht
350 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Aantal zitplaatsen
8
€ 950,00 excl. BTW
(€ 1.149,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 850,00 per stuk, bespaar 10% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Bauhof Neuried Parkbank Duo Antraciet-Beton 12-09-2023 Neuried
Centre Technique Municipal ( Depot voor de gemeent Parkbank Duo Antraciet-Beton 12-06-2023 Ballainvilliers
Montessori college Parkbank Duo Antraciet-Beton 09-01-2023 Nijmegen
Gemeentewerf Parkbank Duo in Naturel Beton 13-10-2022 Stadskanaal
Stadswerf Parkbank Duo Antraciet-Beton 20-05-2022 Vlaardingen
Gymnasium Parkbank Duo in Naturel Beton 29-09-2021 Borna
Nibelungenschule Hofheim Parkbank Duo in Naturel Beton 05-07-2021 Lampertheim (Hofheim)
Gymnasium Parkbank Duo Antraciet-Beton 26-05-2021 Borna
Het Klavier Parkbank Duo Antraciet-Beton 12-05-2021 Rutten

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten