Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonbank DeLuxe met Onderplaat en Leuning

review star review star review star review star review star 24 reviews
€ 1.025,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 925,00 per stuk, bespaar 9% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Heerlijk zitten op de Betonbank DeLuxe van HeBlad

De meest chique en uitgebreide versie van alle banken van HeBlad: Betonbank DeLuxe met onderplaat en rugleuning. De betonbank en onderplaat zijn uit één stuk naturel beton gegoten, dus de bank staat ongelofelijk stevig, kan niet kantelen en is bestand tegen vandalisme. De titel DeLuxe dankt deze betonbank aan de bamboe zitting en rugleuning. Zowel het beton als het bamboe zijn weersbestendig en gemaakt om jarenlang in de buitenlucht dienst te doen.

Waarom een onderplaat bij de betonbank?

Een onderplaat heeft naast een hoge mate van stabiliteit ook het grote voordeel dat de zitplaats er altijd netjes uitziet. Geen ongewenste groei van grassen, mos of onkruid onder de bank. De onderplaat wordt op maaihoogte in het gras geplaatst, dus grasmaaien om de plaat heen is heel gemakkelijk en kantenknippen is verleden tijd. Altijd een keurig onderhouden rustplek.

Hoeveel ruimte is er nodig rondom betonbank?

Voor deze betonbank DeLuxe met onderplaat en rugleuning moet u rekening houden met een oppervlakte van 220 x 120 cm. Tevens is het voor de levering van de betonnen bank belangrijk dat we met onze vrachtwagen en kraan tot binnen vijf meter van de plaatsingslocatie kunnen komen. Voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen of de leveringsvoorwaarden bekijken.

Tips voor betonnen banken

Het assortiment betonnen banken van HeBlad is groot, maar welke betonbank kunt u het beste kopen? De eerste afweging zal worden gemaakt op basis van uw smaak. Houdt u van naturel of antraciet? Gaat u voor strakke vormen of hebben rondingen uw voorkeur? Daarnaast is de omgeving bepalend voor de kleurkeuze, de uitvoering en de vorm. Ook zal de ondergrond een factor zijn in uw beslissing of een onderplaat wenselijk is of juist niet. Overigens zijn de onderplaten ook los te bestellen bij HeBlad.

Contact met HeBlad

Voor al uw vragen over de betonnen banken, de levering ervan of de andere producten van HeBlad bent u van harte welkom om contact op te nemen met ons. We horen graag van u.

Specificaties

Productcode
BB.DL.OP
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
219,5 x 119 x 103 cm
Zithoogte
45 cm
Afmeting zitvlak
180 x 30 cm
Materiaal zitvlak
Bamboe
Zithoek
103 graden
Aantal zitplaatsen
4
Afmeting onderplaat (L x B x H)
219,5 x 119 x 8 cm
Afwerking onderplaat
Glad beton
Gewicht
1230 kg
Productblad Betonbank DeLuxe met Onderplaat en Leuning
Detailtekening Betonbank DeLuxe met Onderplaat en Leuning

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Gemeentewerf

10

Mooie solide banken die doen waar voor ze gemaakt zijn!

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-