Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pionnenset met dobbelsteen

review star review star review star review star review star reviews
€ 10,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Pionnen met dobbelsteen

Wanneer u een speltafel bij HeBlad bestelt, ontvangt u daar altijd een set van de benodigde accessoires bij. Bij iedere ludotafel of multi spellentafel hoort een set pionnen met dobbelsteen. Deze set is gemaakt van hout en de pionnen hebben een hoogte van vier centimeter. Om het spel goed te kunnen spelen bestaat de set pionnen natuurlijk uit vier keer vier pionnen van verschillende kleuren.
Het geheel zit in een doorzichtige plexi-glas kubus. Na het opstellen van de stukken, kunt u de dobbelsteen hierin achterlaten en met dit bakje schudden en dan op de tafel neerzetten.

Losse set pionnen met dobbelsteen

Dat pionnen en dobbelstenen kwijt kunnen zijn, beschadigd kunnen raken of niet toereikend voor het aantal deelnemers, bergrijpen we bij HeBlad. Daarom bieden we de set pionnen met dobbelsteen ook los aan. 

Accessoires van HeBlad

Voor iedere speltafel hebben we de meest kwetsbare onderdelen opgenomen in ons aanbod accessoires. Speel onbeperkt tafeltennis op pingpongtafels met kunststof batjes in setjes van vier, acht of tien. Of trakteer u zelf op het starterspakket batjes en balletjes. Natuurlijk zijn de pingpongballetjes ook los te verkrijgen in verschillende hoeveelheden. De schaaktafels, schaakbanken, ludotafels, damtafels en dambanken van HeBlad worden geleverd inclusief schaakstukken of damstenen. U kunt een losse set bestellen bij verlies of beschadiging van uw set of als reserve set. Heeft u een beschadigd of verloren onderdeel of accessoire aan uw HeBlad speltafel? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het vervangen of repareren van het onderdeel.

Speltafels en pionnen met dobbelsteen

Bij de levering van alle HeBlad speltafels worden de benodigde accessoires meegeleverd. Zelfs bij een multi spellentafel waarin maar liefst drie spellen verwerkt zijn. U ontvangt bij deze veelzijdige speltafel alle pionnen, dobbelstenen, schaakstukken of damstenen en u kunt alle accessoires afzonderlijk van elkaar bij of na bestellen. U bestelt alle accessoires eenvoudig online, maar u bent ook van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen om uw bestelling door te geven of uw vraag te stellen.

Specificaties

Productcode
GT.LD.Pieces
Materiaal
Hout
Hoogte pion
3 cm
Productblad Pionnenset met dobbelsteen

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Is het beslist nodig dat er een verharde ondergrond onder de tafel ligt in verband met verzakken?

view faq

Nee, dat is niet nodig.
Het gewicht van de tafel wordt verdeeld over de poten. Er moet wel erg weke grond zijn, wil dit problemen geven.
Wanneer een tafel op het gras geplaatst wordt, zal het moeilijker zijn om de plek schoon te houden. Het gras wil onder de tafel meestal harder groeien en er blijft vaak makkelijker rommel van de gebruikers onder de tafel achter.
Daarom adviseren we wel om een verharde ondergrond aan te brengen.

Dat kan asfalt zijn, stoeptegels, gravel, maar ook een betonnen plaat. Op de foto's op de website zie je steeds betonnen onderplaten. Deze kunnen door ons worden meegeleverd. Let op, we kunnen deze platen niet met de palletwagen vervoeren. Dit betekent dat we ze alleen leveren, of direct in het klaarliggende zandbed leggen wanneer het binnen kraanbereik van onze vrachtwagen is.

Daarnaast hebben we enkele producten waar al een onderplaat aan vast zit. We adviseren die plaat in te graven, dus ook deze worden door ons alleen geplaatst als het binnen kraanbereik is en het zandbed al klaar ligt.


Bekijk alle vragen -->