check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Startpakket Batjes & Balletjes

review star review star review star review star review star 311 reviews
€ 72,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Startklaar met het startpakket

Een tafeltennistafel is niets zonder batjes en balletjes. Iedere pingpongtafel van HeBlad wordt standaard geleverd met vier batjes en twee balletjes. Maar natuurlijk wilt u nooit zonder deze accessoires zitten. Daarom is het verstandig om een grote voorraad aan te leggen.
Het startpakket bestaat uit 100 pingpongballetjes en 10 batjes. De balletjes zijn wit en de batjes hebben de kleuren rood, geel, blauw en groen.

Wat is de levertijd van het startpakket batjes en balletjes?

Bij het bestellen van accessoires bij HeBlad bent u verzekerd van een snelle levering. We verzenden direct de dag nadat de bestelling is ontvangen en betaald.
Heeft u het startpakket samen met een tafeltennistafel van HeBlad besteld, dan ontvangt u het pakket tegelijk met de speltafel en profiteert u ook van een mooie korting.

Batjes en balletjes en andere accessoires

Voor het tafeltennisspel bieden we diverse accessoires aan. Zo kunt u kiezen voor andere kleuren batjes, roze en blauw. Of u legt een groot assortiment van 10 setjes aan met kunststof batjes met balletjes. Bent u bang dat de balletjes snel kwijtraken? Daar hebben we ook een oplossing voor: 100 pingpongballen in één doos.

Contact met HeBlad

Heeft u vragen over de tafeltennistafel-accessoires van HeBlad of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Specificaties

Productcode
B.DS.SP
Materiaal
Kunststof
Productblad Startpakket Batjes & Balletjes

Vaak samen gekocht

Tafeltennis batjes, 10 sets

Tafeltennis batjes, 10 sets

€ 125,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Vechtstede College

8

Mooie degelijke pingpongtafels! Passen goed bij de rest van het straatmeubilair.

Greijdanus College

10

Na een dag helaas nog niet

W.J. Driessenschool

9

Wat een fantastisch mooie tafel! Hele mooie coating erop en gewoon top kwaliteit!

Vrije Basisschool WEGWIJZER

10

2 september 2021 Tot onze grote vreugde werden de pingpongtafels nog net vóór de start van het nieuwe schooljaar geleverd. Op een zeer deskundige manier werden ze van de vrachtwagen getild en minutieus op hun plaats gebracht. De verrassing voor onze kinderen was zeer groo…

Stedelijk Dalton Lyceum

9

Zeer snelle en complete levering na een ook al vlot verlopen bestelproces. de tafel stond er binnen een week! De pingpongtafel wordt al veel gebruikt. Onze Leerlingen zijn er enthousiast over.

Alle reviews -->