Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Schaakstukken

review star review star review star review star review star 10 reviews
€ 19,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Schaakstukken

Een schaakspel zonder schaakstukken is geen spel. Daarom worden alle schaaktafels, schaakbanken en multi spellentafels van HeBlad standaard geleverd met de bijbehorende schaakstukken. Omdat de schaakstenen natuurlijk beschadigd of kwijt kunnen raken, bestelt u eenvoudig een losse set schaakstukken online.

Specificaties set schaakstukken

De set schaakstukken bestaat uit 32 items, 16 stukken in de witte, licht kleur en 16 stuks in de donkerdere, bruine kleur. De schaakstukken zijn gemaakt van hout, de hoogte van de Koning is bijna 9 cm en alle stukken zijn aan de onderzijde voorzien van vilt om krassen op het schaakbord te voorkomen. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, sturen we u de set binnen twee werkdagen toe. 

Schaakstukken voor schaaktafel en multi speltafel

Zoals bij elk schaakspel, schaakstukken nodig zijn, zo leveren we bij elke ludotafel pionnen met een dobbelsteen. Bij elk damspel leveren we damstenen en bij elke multi spellentafel alle accessoires die de tafel nodig heeft voor optimaal spelplezier. Al deze attributen zijn los te bestellen via de website of door contact met ons op te nemen.
Voor het veilig spelen aan de voetbaltafels, hebben we oogbeschermers en rubberen bumpers beschikbaar. Ook de tafelvoetbalballetjes zijn los bij te bestellen. Dit geldt ook voor de stang, de voetbalpoppen en het handvat, zodat u altijd kunt tafelvoetballen.

Neem contact op met HeBlad

Voor uw gemak en de snelheid, kunt u via de website al uw producten eenvoudig online bestellen. Net als de producten van HeBlad is onze service ook stevig en betrouwbaar. U bent bij ons zeker van het juiste advies, duidelijke afspraken en productie en levering met zorg. Dankzij jarenlange ervaring weten wij exact welke speltafel, betonnen bank, picknickset of pingpongtafel op uw terrein het beste past.
Neem gerust contact met ons op met al uw vragen over de producten van HeBlad, de leveringsvoorwaarden, specificaties of wanneer u ideeën heeft. We hebben een team van kundige medewerkers voor u klaar staan.

Specificaties

Productcode
GT.CH.Pieces
Materiaal
Hout
Hoogte koning
7,7 cm
Productblad Schaakstukken

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Is het beslist nodig dat er een verharde ondergrond onder de tafel ligt in verband met verzakken?

view faq

Nee, dat is niet nodig.
Het gewicht van de tafel wordt verdeeld over de poten. Er moet wel erg weke grond zijn, wil dit problemen geven.
Wanneer een tafel op het gras geplaatst wordt, zal het moeilijker zijn om de plek schoon te houden. Het gras wil onder de tafel meestal harder groeien en er blijft vaak makkelijker rommel van de gebruikers onder de tafel achter.
Daarom adviseren we wel om een verharde ondergrond aan te brengen.

Dat kan asfalt zijn, stoeptegels, gravel, maar ook een betonnen plaat. Op de foto's op de website zie je steeds betonnen onderplaten. Deze kunnen door ons worden meegeleverd. Let op, we kunnen deze platen niet met de palletwagen vervoeren. Dit betekent dat we ze alleen leveren, of direct in het klaarliggende zandbed leggen wanneer het binnen kraanbereik van onze vrachtwagen is.

Daarnaast hebben we enkele producten waar al een onderplaat aan vast zit. We adviseren die plaat in te graven, dus ook deze worden door ons alleen geplaatst als het binnen kraanbereik is en het zandbed al klaar ligt.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Hertogh verhuur

10

Prachtige tafel, echte aanrader!

Alle reviews -->