check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonbank Standaard

review star review star review star review star review star 30 reviews
€ 550,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 450,00 per stuk, bespaar 18% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Gezelligheid met deze betonnen bank naturel beton

Onze betonnen bank is gemaakt uit één stuk beton en weegt 600 kilo. Het is een ideale bank voor in uw tuin of bij uw bedrijf, omdat u mensen een plek geeft om te zitten, even uit te rusten, wat te eten en te drinken en een praatje te maken. Maar omdat het een betonnen blok is, kan het ook dienen als terreinafscheiding en een manier om automobilisten te vertellen dat ze niet verder mogen. We hebben zelfs klanten die onze betonnen banken om hun faciliteit geplaatst hebben om een ramkraak te voorkomen. U krijgt gemoedsrust en biedt uw klanten en omstanders een plek om te zitten. Dat zijn twee vliegen in één klap.

Diverse toepassingen betonnen bankje

Onze betonnen banken zijn te plaatsen op allerlei plekken. Uiteraard kunt u deze in uw tuin neerzetten en combineren met onze pingpongtafel of voetbaltafel. Dat kunt u ook doen als u een terras heeft of als u de bezoekers van uw etablissement de optie wilt geven om buiten te kunnen zitten. Andere ideale plekken voor deze betonnen banken zijn in het park, op het schoolplein of op de markt. Omdat ze uit één stuk bestaan zijn ze niet mee te nemen en omdat ze 600 kilo wegen zijn ze niet om te waaien. Als u deze betonnen bank eenmaal geplaatst heeft, dan weet u zeker dat u, en iedereen die bij u langskomt, hier vele jaren met plezier gebruik van zal maken.

Kenmerken betonnen bank

Onze betonnen banken zijn simpel vormgegeven en te leveren met- en zonder onderplaat. Omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardig C45/55 beton met een hoge druksterkte zijn ze bijna onverwoestbaar. De afmetingen van het zitvlak zijn 175 bij 30 centimeter en dat betekent dat u er gemakkelijk met vier mensen op plaats kunt nemen. Omdat de bank nagenoeg 50 centimeter hoog is, kan iedereen er comfortabel op zitten. We leveren ook betonnen banken met een ronde vorm en een bamboe zitvlak, mocht u daar geïnteresseerd in zijn. Deze betonnen banken nodigen niet alleen uit om even een stapje terug te nemen, ze zijn ook ideaal als u uw terrein wilt beschermen.

Specificaties

Productcode
BB.ST
Kleur
Naturel Beton
Afmeting totale oppervlakte
180,2 x 47,5 cm
Afmeting zitvlak
175 x 30 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
600 kg
Materiaal zitvlak
Beton
Aantal zitplaatsen
4
Productblad Betonbank Standaard
Detailtekening Betonbank Standaard

Vaak samen gekocht

Pingpongtafel Afgerond Blauw

Pingpongtafel Afgerond Blauw

€ 1.700,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Betonnen Tafelvoetbaltafel

Betonnen Tafelvoetbaltafel

€ 2.300,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Onderplaat Betonbank

Onderplaat Betonbank

€ 550,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Gomarus College Magnolia

10

Alles was meer dan dik in orde!

Wartburg College Revius

10
Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-