check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Onderplaat Betonbank

review star review star review star review star review star 25 reviews
€ 550,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 450,00 per stuk, bespaar 18% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Stabiliteit gegoten in beton

De onderplaat van 246 x 120 cm is speciaal ontworpen om te worden geplaatst onder de betonbanken van HeBlad. De banken van HeBlad hebben namelijk precies het juiste gewicht om niet weg te schuiven op het ruitprofiel van de onderplaat.
De onderplaat is niet alleen geschikt voor producten van HeBlad. U kunt deze onderplaat bijvoorbeeld ook onder uw eigen parkbankje (laten) plaatsen. Waarschijnlijk is het dan goed om het bankje te verankeren in de onderplaat. Tegen een meerprijs kunnen we zelfs uitsparingen opnemen in de onderplaat, zodat uw bankje precies op de onderplaat past. Hiervoor vragen we u om vooraf contact met ons op te nemen.

Wat maakt de onderplaat zo bijzonder

Naast de stabiliteit die de onderplaat garandeert, zorgt het ingeslepen ruitprofiel dat de plaat niet glad wordt als deze wordt blootgesteld aan water of vocht. Het plaatsen van een onderplaat onder uw bank, vrijwaart u van onkruid en ongewenste groei van gras of mos bij het bankje. Eventueel gras om de onderplaat heen kan eenvoudig en netjes worden gemaaid, omdat de plaat gemakkelijk op maaihoogte in de grond kan worden geplaatst.

Specificaties onderplaat betonbank

Wat zijn de afmetingen van de onderplaat? Met een afmeting van 246 x 120 x10 cm en een gewicht van 525 kg is de onderplaat degelijk te noemen. Daarom wordt de plaat vanuit de productie in Hapert direct op de vrachtwagen geladen met een laad- en loskraan. Belangrijk is om vooraf de leveringsvoorwaarden te checken, omdat de vrachtwagen met kraan niet zomaar overal op locatie kan komen.

Onderplaten van HeBlad

Alle producten van HeBlad worden gemaakt met dezelfde stevigheid en vervaardigd uit gegoten beton. Het kan hierdoor zijn dat voor de stabiliteit een onderplaat wenselijk is. Door het plaatsen van een onderplaat wordt ook voorkomen dat de grond inzakt onder de speltafel.
Voor ieder product van HeBlad hebben we een speciale onderplaat ontworpen. Denk aan onderplaten voor de pingpongtafel of een picknickset. In de meeste gevallen is de onderplaat optioneel, deze bestelt u los van het te plaatsen product. In sommige gevallen hebben we de onderplaat geïntegreerd in het ontwerp. Hier zit de onderplaat dus vast aan. Neem de betonnen parkbank of betonbank DeLuxe.

Specificaties

Productcode
OP.BB
Kleur
Naturel beton
Afmeting (L x B x H)
248 x 120 x 7,2 cm
Gewicht
525 Kg
Afwerking onderplaat
Anti-slip ruitprofiel
Hijsvoorziening
Betonschroefhuls M16 aan 4 zijdes
Productblad Onderplaat Betonbank
Detailtekening Onderplaat Betonbank

Vaak samen gekocht

Picknickset DeLuxe Antraciet

Picknickset DeLuxe Antraciet

€ 1.425,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Betonnen Tafelvoetbaltafel

Betonnen Tafelvoetbaltafel

€ 2.300,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Pingpongtafel Afgerond Groen

Pingpongtafel Afgerond Groen

€ 1.700,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

HeBlad BV

8

Prima product

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-