Betonnen picknickset 

De betonnen picknickset ziet u tegenwoordig overal. In het park en in het bos, bij een speeltuintje en aan fietsroutes. Een plekje om even te genieten van het weer, de natuur en de rust. Ook zijn de picknicksets favoriete ontmoetingsplaatsen in een stad of dorp. Jongeren maar ook ouders met kinderen en ouderen vinden elkaar daar. Op deze website kunt u kiezen uit betonnen picknicksets in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten.

Betonnen picknickset Standaard en DeLuxe

HeBlad ontwikkelde verschillende picknicksets. U heeft de keuze uit een Standaard en een DeLuxe uitvoering van de betonnen picknickset. Het grote verschil tussen deze twee uitvoeringen is dat de standaard modellen betonnen zittingen hebben en de DeLuxe uitvoering heeft zittingen van Bamboe. Zowel de Standaard als DeLuxe picknickstes zijn in drie verschillende kleurnuances te verkrijgen. Namelijk Naturel Beton, Antraciet gelakt beton of door-en-door Antraciet Beton.

Onderplaten

Op de foto's ziet u bij de verschillende betonnen producten betonnen onderplaten. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar. Met deze betonnen onderplaat weet u zeker dat de picknicktafel stabiel staat. Heeft u vragen over het plaatsen van de betonnen picknickset? En wenst u advies over het bijbestellen van de betonnen onderplaat? Neemt u dan gerust contact met ons op!

XL Picknickset of multi-speltafel

Naast de betonnen picknickset Standaard en DeLuxe kunt u ook kiezen voor een picknickset met daarop spelborden. Op deze zogenaamde multi-spellentafel zijn drie spelborden geïntegreerd. Zo speelt u buiten samen gezellig een potje dammen, schaken of Ludo. Heeft u veel ruimte of een openbare ruimte met veel toeloop? Of wilt u een compleet voetbal of hockeyteam aan één tafel plaats laten nemen? Dan is de Picknickset XL ideaal! Natuurlijk zijn de multi-speltafel en de Picknickset XL ook in verschillende varianten te verkrijgen. 

Betonnen statafels

Naast de betonnen picknickset produceert HeBlad betonnen statafels. Sportverenigingen en scholen gebruiken deze veelvuldig. Ideaal voor in de pauze en voor de toeschouwers tijdens een wedstrijd. De Statafels zijn vanzelfsprekend ook in de drie genoemde kleurnuances verkrijgbaar.

 

Video's

Betonnen picknicksets bij V.V. Bladella 

Levering van betonnen picknickset door HeBlad 

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Harmoniestraat Picknickset Standaard Antraciet Ovaal 01-12-2023 Hoensbroek
M. van der Spek Hoveniers Picknickset Standaard Antraciet 24-11-2023 Benthuizen
Buurttuin Lauwersstraat Onderplaat Picknickset Antraciet-Beton 06-11-2023 Den Haag
School Picknickset Standaard Antraciet 17-11-2023 Helmond
Loods Firma van de Ven Picknickset Standaard Ovaal 06-11-2023 Leiden
HeBlad BV Onderplaat Picknickset 19-10-2023 Hapert
HDB Civiel BV Onderplaat Picknickset Antraciet-Beton 20-10-2023 Kerkdriel
Gemeentewerf Picknickset Standaard 30-10-2023 Hoofddorp
Speelplek Zweedsewijk Numansdorp (Schuring) Onderplaat Picknickset 29-09-2023 Numansdorp
Gemeentewerf Gildebor Picknickset DeLuxe 29-09-2023 Hengelo

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten