Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Picknickset Standaard 246cm

review star review star review star review star review star reviews
€ 1.950,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.850,00 per stuk, bespaar 5% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Degelijke picknickset large

Strak, robuust, oerdegelijk en zacht van kleur. Deze picknickset standaard in de kleur naturel beton is maar liefst 246 cm lang, waardoor aan deze set meer mensen kunnen plaatsnemen dan aan een reguliere picknickset. Hierdoor is deze large picknicktafel ideaal op schoolpleinen of in parken. Is een onderplaat nodig voor de picknickset large? Door het gewicht van de tafel is het belangrijk om de ondergrond te checken op geschiktheid. Een eventuele onderplaat zou een uitkomst kunnen zijn tegen wegzakken of om het waterpas zetten van de picknickset te vergemakkelijken.

Wat zijn de kosten van een picknickset large?

Deze standaard picknickset van 246 cm vraagt om een investering van € 1.950,00 en gaat een leven lang mee. Wist u dat wanneer u een tweede of volgend product bij HeBlad bestelt in één bestelling, u dan automatisch een aangename korting ontvangt? Het loont dus om te combineren met andere speltafels van HeBlad of meerdere picknicksets tegelijk te bestellen.

Combineer en maximaliseer

Door bijvoorbeeld een multi-spellentafel naast deze picknickset large te plaatsen, creëert u nóg meer zitgelegenheid voor uw bezoekers. Maar u geeft bezoekers tegelijk de mogelijkheid om verschillende spellen te spelen. Voor ieder geïntegreerd spel in de multi-spellentafel ontvangt u gratis een set bijbehorende accessoires, zoals schaakstukken, dobbelstenen en pionnen.

Contact met HeBlad

Wij begrijpen dat ons aanbod groot en veelomvattend is. Dat komt omdat we niet willen dat het u aan iets ontbreekt om uw terrein te voorzien van een degelijke, jarenlange aanvulling. Mocht u vragen hebben over onze producten, de levering ervan of wilt u eerst advies? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Specificaties

Productcode
PS.ST.246
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
246 x 193 x 75 cm
Afmeting tafelblad
246 x 90 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Materiaal zitvlak
Beton
Pootafstand
161 cm (hart op hart)
Gewicht
1135 kg
Aantal zitplaatsen
10
Productblad Picknickset Standaard 246cm

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-