check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonnen Tafelvoetbaltafel

review star review star review star review star review star 568 reviews
€ 2.300,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.200,00 per stuk, bespaar 4% !

Selecteer uw teamkleuren

Selecteer uw teamkleuren

shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Betonnen Tafelvoetbaltafel Antraciet Gelakt

Deze betonnen tafelvoetbaltafel is net zoals alle andere producten van HeBlad uit één stuk beton gegoten. Dit houdt in dat het onderstel en de speelbak niet van elkaar te scheiden zijn. Hierdoor komt er geen bout of schroef aan te pas. Daarbij is het beton van hoge kwaliteit, zoals u van ons gewend bent.

Wat is de kwaliteit van de HeBlad voetbaltafel?

De HeBlad tafelvoetbaltafel is robuust en sterk. De massieve stangen, doelen en benodigde schroefjes zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit roestvrij staal. Zelfs door zoute zeelucht raken de onderdelen niet beschadigd of aangetast. Bovendien zijn de voetbalpoppen en de scorebalkjes gemaakt van onbreekbaar kunststof. Zo maken we onze producten sterk en kunnen ze bijna niet kapot. Om ervoor te zorgen dat er geen regenwater in uw tafelvoetbaltafel achterblijft zijn er aan de onderkant van de doelen gaatjes gemaakt. Daarbij lopen de hoeken in de speelkast schuin af waardoor regenwater eenvoudig uit de speelbak kan verdwijnen.

Wat zijn de spelregels van tafelvoetbal?

De spelregels van het tafelvoetbalspel verschillen tussen recreatief spel en professioneel spelen. In competities wint het team dat als eerste 30 doelpunten heeft gemaakt. Tevens wordt er van kant gewisseld na 15 doelpunten. Voor spelen op recreatief niveau gaat de telling vaak tot de 10 of 15. Voor iedere speler geldt dat het niet is toegestaan om de bal te klemmen tussen het veld en het poppetje, om bijvoorbeeld even op adem te komen. De bal moet zoveel mogelijk in beweging blijven. Ook het volledig ronddraaien van de stang waarmee de spelers bediend worden, is verboden. Dat is de reden dat met name de keepers van onze voetbaltafels niet de mogelijkheid hebben om helemaal rond te draaien. Dit voorkomt spelvervalsing. De tafelvoetbaltafels van HeBlad zijn helemaal conform de officiële afmetingen en spelregels gemaakt.

In welke kleur is de tafelvoetbaltafel verkrijgbaar?

Deze tafelvoetbaltafel is in de kleur antraciet gelakt. Voor deze tafelvoetbaltafel kunt u zelf uw teams samenstellen. U heeft de keuze uit zwart, wit, geel, groen, blauw, paars, rood en oranje spelers. Welke kleur heeft uw voorkeur? U kunt onze verschillende HeBlad spel- en speeltafels gemakkelijk met elkaar combineren. Zo kunt u deze tafelvoetbaltafel goed combineren met een betonnen zitbank of picknickset. Hierdoor kunnen jongeren uitrusten na een paar potjes tafelvoetbal.

Vragen over de voetbaltafel?

Heeft u vragen over de tafelvoetbaltafel of over een ander product? Neem dan een kijkje bij onze FAQ’s (veelgestelde vragen) of neem contact met ons op, wij helpen u graag. Heeft u interesse in deze tafelvoetbaltafel van HeBlad? Bestel deze dan snel, gemakkelijk en veilig op onze website. Bij aankoop van deze tafelvoetbaltafel worden er standaard zes balletjes meegeleverd zodat u meteen kunt genieten van een potje tafelvoetbal.

voetbaltafel   

Specificaties

Productcode
HB.FB.A
Kleur
Antraciet gelakt, RAL 7016
Afmeting (L x B x H)
137 x 134 x 95 cm
Afmeting speelblad (L x B)
137 x 84 cm
Gewicht
700 kg
Productblad Betonnen Tafelvoetbaltafel
Detailtekening Betonnen Tafelvoetbaltafel

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van het tafelvoetbalspel?

view faq

De hoogte van de voetbaltafel is 92,2 cm, de lengte van het speelblad is 83,8 cm en de breedte is 136,9 cm. Door op de foto van het product te klikken op onze website, komt u op de pagina met specificaties waarin naast de exacte afmetingen ook het exacte gewicht vermeld staat.


Kan ik ook verschillende kleuren voetbalpoppen bestellen?

view faq

Bij het bestellen kiest u ook de 2 kleuren voor de beide teams. Ook de scoreborden aan beide zijdes boven het doel zijn in dezelfde kleuren als de voetbalpoppen. De kleuren waar u een keuze uit kan maken zijn: Zwart, wit, rood, blauw, groen, geel, paars en oranje. Hierdoor is het mogelijk om de meeste kleuren van uw favoriete voetbalteam na te bootsen op dit tafelvoetbalspeelveld.


Worden er bij aankoop van een tafelvoetbalspel standaard balletjes bijgeleverd?

view faq

Bij aankoop van een tafelvoetbalspel worden altijd 6 balletjes in de kleur wit bijgeleverd. U kunt ook grootverpakkingen bij ons bestellen van 25 balletjes.


Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd spelen aan het tafelvoetbalspel?

view faq

Twee tot vier spelers.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Bubao de Wissel

10

Duidelijke en zeer correcte communicatie! TOP!

Christiaan Huygenslyceum

9

Valt zeer goed in de smaak bij de kinderen. Mooie spullen en een fijne chauffeur die mee denkt om alles netjes op zijn plaats te krijgen.

Gemeentelijke Basisschool Cade

10

De tafels zien er aantrekkelijk en stevig uit. Ze nodigen uit om op te spelen. Er wordt dus al gretig gebruik van gemaakt. De bestelling en levering zijn hel vlot verlopen.

Dr. Moller College-Walewyc

8

Het product staat nog in het magazijn en wordt pas eind september in gebruik genomen.

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-