check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Rechte bamboe plank

review star review star review star review star review star 19 reviews
€ 60,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Bamboe plank voor de betonbank DeLuxe

In de betonbanken van HeBlad staat de benaming DeLuxe voor bamboe. Bamboe zitting en in sommige gevallen ook een bamboe rugleuning. Bamboe is duurzaam, weerbestendig en sterk. Helaas is bamboe minder goed bestand tegen vandalisme dan beton. De bamboe planken kunnen beschadigd raken doordat er bijvoorbeeld in gekerfd wordt. Ook heeft het weer meer invloed op bamboe dan op beton. Daarom kan het zijn dat de betonbank of picknickset nog in uitstekende staat verkeerd, maar dat de bamboe onderdelen aan vervanging toe zijn. Een nieuwe bank kopen is dan niet nodig.

Rechte bamboe planken voor vernieuwing

Door het vervangen van de bamboe plank of planken die beschadigd of verweerd zijn, heeft u weer een compleet nieuw ogende bank of zitgelegenheid. Kies dus voor de duurzame en minder kostbare oplossing. Kunnen de bamboe planken ook op andere banken? Ook voor het vervangen van planken op banken die niet van HeBlad afkomstig zijn, kunt u deze rechte bamboe plank gebruiken. U moet zich dan wel realiseren dat de planken zijn ontworpen voor de producten van HeBlad en dat de bevestigingsgaten dan ook op een afstand van 111 cm hart op hart zijn voorgeboord.

Levering van de rechte bamboe plank

Wanneer wordt de rechte bamboe plank geleverd? De plank wordt direct daags na het plaatsen van uw bestelling naar u toe gezonden. Hierdoor kunt bij het waarnemen van de beschadiging of verwering, snel een nieuwe plank monteren. Voor het monteren van de bamboe plank gebruikt u een inbussleutel. Deze inbussleutel kunt u los bestellen bij HeBlad, mocht u er zelf geen hebben.

Contact met HeBlad

Wellicht heeft u vragen over het demonteren en monteren van de bamboe plank of de accessoires die nodig zijn voor de vervanging van de bamboe plank. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.
  

Specificaties

Productcode
PS.Plank
Materiaal
Bamboe
Afmeting (L x B x H)
180 x 14 x 3 cm
Gewicht
12.6 kg
Productblad Rechte bamboe plank

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Gemeentewerf

9

je word goed geholpen als er gebreken zijn aan producten en deze worden dan netjes vervangen .

Alle reviews -->