check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Fantastische open dagen HeBlad

Na enkele verzoeken om ons nieuwe pand ook van binnen een keer te laten zien organiseerden we 8, 9 en 10 juni open dagen. We openden onze deuren eenmalig voor ruim 300 genodigden. We genieten nog na van alle geïnteresseerde vragen, bewonderende opmerkingen en mooie woorden! 

De open dagen begonnen op donderdag 8 juni. We ontvingen die avond zo'n 80 leden van de OBGB voor een rondleiding en netwerkborrel. Zaterdag opende Hetty van der Hamsvoort van de Gemeente Bladel onze open dag met mooie woorden. Dat was meteen het juiste moment om Theo namens het personeel een origineel cadeau aan te bieden: een verhalentafel met zijn favoriete spel Ganzenbord. Ruim 100 geïnteresseerden lieten we vervolgens die dag zien hoe we onze betonnen tafeltennistafels, banken en speel- en speltafels maken. Zaterdag was de fabriek geopend voor zo'n 120 genodigden, voornamelijk familie en vrienden, waarna we het weekend afsloten met een gezellig personeelsfeest. 

SerVeer en v.d. Aalst Verhuur B.V. bedankt voor jullie inzet en enthousiasme. En vooral ook veel dank aan alle klanten, leveranciers, personeel, familie en vrienden die HeBlad hebben bezocht.

Op deze pagina een korte terugblik en sfeerimpressie met enkele foto's.

     

        

1 juli 2023