Betonnen bankje

Een betonnen bankje van HeBlad is niet alleen een praktisch, robuust en weerbestendig zitmeubel. Het is ook een veilige afscheiding van een terrein zoals bijvoorbeeld een speelveldje. En betonnen bank is een prima aanvulling naast speeltafels van HeBlad zoals een betonnen tafeltennistafel, een voetvolley tafel of tafelvoetbaltafel

Verschillende uitvoeringen van betonnen bankje

Net als bij onze picknicksets kunt u bij onze betonnen bankjes kiezen uit verschillende uitvoeringen en verschillende modellen. Wij produceren rechte en ovale bankjes, met en zonder leuning en deze modellen zijn te verkrijgen als Standaard en DeLuxe. DeLuxe Banken zijn voorzien van bamboe zittingen. Dit materiaal is vergelijkbaar met duurzaamheidsklasse 1 in hout. De Standaard banken hebben betonnen zittingen. Verder hebben we een parkbank, met en zonder tafel. En in de spelbank is een dam- of schaakbord geïntegreerd. 

Banken in verschillende kleuren

Onze betonnen banken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kiest u voor Naturel Beton, Antraciet-Beton of een betonnen bankje in Antraciet gelakt? De Antraciet-Betonbank heeft de mooie, moderne, ietwat gemêleerde betonlook. De Antraciet gelakte banken zijn gespoten met zijdeglans lak. De parkbank is niet leverbaar in de antraciet gelakte uitvoering.

Plaats bank op HeBlad onderplaat

De betonnen banken zijn ook zonder onderplaat  probleemloos op een verharde ondergrond te plaatsen. Wilt u één van onze betonnen banken op het gras plaatsen? Ook dat kan gewoon. Het voordeel van een onderplaat is dat de ondergrond makkelijk schoon te houden is. De betonplaat is voorzien van een antislip profiel bovenop. Geen last van gladheid na regen dus. De betonnen bankjes kunnen zo op de onderplaat geplaatst worden. Ze zijn zwaar genoeg en gaan niet schuiven.

Optie is ook om sparingen in de platen te maken, speciaal voor het type bank dat u heeft of bestelt. Neem voor meer informatie hierover of een prijsopgave contact met ons op. De onderplaten zijn los bij ons te bestellen. En we leveren ook banken compleet met onderplaat, zowel de betonbank als de parkbank.

Combineer betonnen bankje met spel- en speeltafels

Plaatst u de bankjes in een park, op een plein of andere veelbezochte openbare ruimte? Combineer de betonbankjes dan bijvoorbeeld met de tafeltennistafel, een voetvolleybaltafel of een bordspeltafel. Zo creëert u een ware ontmoetingsplek met vertier voor elke leeftijd. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen of een verzoek heeft.  

 

Video's

Levering van betonnen bankjes door HeBlad 

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Gemeentewerf Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning 15-09-2023 Damwâld
Recreatieschap Westfriesland, Betonbank DeLuxe 06-09-2023 Medemblik
De Regt Betonbank DeLuxe 28-08-2023 Piershil
Gomarus College Assen Betonbank DeLuxe 21-07-2023 Assen
Camping Bonte Hoeve Betonbank DeLuxe Antraciet met Onderplaat en Leuning 26-05-2023 St Kruis
Kuipers Infra Betonbank DeLuxe met Leuning 12-05-2023 Strijen
Gemeente Werken Betonbank DeLuxe met Onderplaat en Leuning 04-04-2023 Buitenpost
Recreatieschap Westfriesland Betonbank DeLuxe 14-03-2023 Medemblik
Buurthuis De Draaikolk Betonbank DeLuxe met Leuning 09-03-2023 Almere
Grotiuscollege Betonbank DeLuxe 28-03-2023 Heerlen

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten