Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonbank

Stevige betonnen banken van HeBlad

Schaft u een bank aan voor uw openbare ruimte, dan doet u dit uit het oogpunt dat uw bezoekers hier vele jaren met plezier gebruik van kunnen maken. Met andere woorden, u wilt een bank die er mooi uitziet, maar die ook tegen een stootje kan. HeBlad maakt betonbanken die gegarandeerd vandalismebestendig zijn. Ze zijn van dusdanig stevig materiaal gemaakt dat u niet bang hoeft te zijn dat er ongewenste dingen mee gebeuren.

Een betonbank voor elke plek

Een mooie betonbank is een verrijking voor elke openbare ruimte. Als u ons een van onze vele modellen betonbanken laat plaatsen, dan weet u zeker dat u een bank krijgt waar u jarenlang plezier aan zult beleven. HeBlad is onderdeel van Metselberijf Gebr. van der Heijden BV, een bedrijf dat garant staat voor service en kwaliteit. Kiest u bijvoorbeeld op onze website een van de modellen banken uit ons assortiment, dan ziet u onderaan de pagina een grote hoeveelheid referenties van tevreden gebruikers. Veel van deze referenties zijn vergezeld van foto's van de locatie waar onze betonbanken zijn geplaatst. Door deze foto's krijgt u een goed beeld van hoe een van onze betonbanken er ook op uw schoolplein of in uw park er uit komt te zien.

Verschillende modellen banken op een rijtje

Op onze website vindt u een overzicht van alle banken die we in ons assortiment hebben. We hebben ervoor gezorgd dat we veel variatie hebben in de modellen die we aanbieden. We hebben bijvoorbeeld een betonbank die precies doet wat zijn naam impliceert en die dan ook geheel van beton is. Een comfortabel, strak model dat past in elk park. Maar we hebben ook modellen die een speelsere variatie zijn op het bekende model. We hebben bijvoorbeeld banken die in een mooie antracietkleur zijn gespoten. Voeg aan dit model onze FSC-gecertificeerde bamboeplanken toe en u heeft een bank waar elke openbare ruimte een verrijking aan heeft.

Uitmuntende service van HeBlad

Als u bij ons een bank, of een van onze andere producten, bestelt, dan weet u dat uw bestelling in goede handen is. Wij zorgen ervoor dat de bank veilig op uw locatie arriveert, en dat hij daar vakkundig wordt gemonteerd. Een bank die wij neerzetten blijft net zolang staan als u wilt, vandalen hebben met onze producten geen kans!