Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Laag Afgerond Antraciet

review star review star review star review star review star reviews
€ 1.700,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.600,00 per stuk, bespaar 5% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Nieuwe betonnen Tafeltennistafel 

HeBlad blijft producten ontwikkelen en verbeteren en luistert graag naar de vraag vanuit de markt. Kwaliteit, funcionaliteit en duurzaamheid staan voorop. Zo zijn onder andere de Verhalentafel, de Picknickset die geschikt is voor rolstoelers en de backgammontafels in verschillende versies toegevoegd aan ons assortiment. Onze nieuwste aanwinst is de lage betonnen tafeltennistafel. Speciaal ontwikkeld voor de onderbouw van de basisschool.

Lage pingpongtafel voor betere ontwikkeling balgevoel bij kinderen

Al vanaf 5 jaar ontwikkelen kinderen hun balgevoel. En natuurlijk spelen ze graag buiten, samen met andere kinderen. Pingpongen en 'rond de tafel' zijn op scholen, campings en in openbare ruimten favoriete spellen. De standaard tafeltennistafels zijn te hoog voor de jongere kinderen. Ze krijgen de bal vaak in het gezicht en kunnen met een batje niet goed terugspelen. Daarom ontwierpen wij een pingpongtafel die 25 centimeter lager is dan een reguliere tafel. Zo zien ze bal goed aankomen en hebben de mogelijkheid om de bal terug te spelen. Met de afgeronde hoeken is de tafel een veilig object op de basisschool.

Betonnen banken bij de pingpongtafels

Waar jongere kinderen spelen, zijn volwassenen nabij. Hoe combineer je de tafeltennistafels? Plaats bijvoorbeeld een mooie betonnen bank van HeBlad vlakbij de lage pingpongtafel, volwassenen hebben op die manier zicht op de spelende kinderen en kunnen comfortabel zitten. Omdat zowel de speltafels als de banken van HeBlad gemaakt zijn van stevig, duurzaam beton, gaan de producten lang mee en zijn prima met elkaar te combineren. Op deze manier behoudt u de mooie eenheid op uw terrein en biedt u de gebruikers plezier en comfort.

Welke kleur pingpongtafel is de beste keuze?

Onze nieuw model pingpongtafels zijn te bestellen in de kleuren groen, blauw en antraciet gelakt. Andere tafeltennistafels zijn ook nog te bestellen in de kleuren naturel-beton en antraciet-beton. Omdat de keuze groot is, kunt de kleur afstemmen op uw locatie en de omgeving daarvan. Gaat u voor opvallend, of juist voor rust en eenheid? Alles is mogelijk.

Onderplaat

De optionele onderplaat kan los worden bijbesteld. De tafel wordt geleverd exclusief onderplaat en er gelden leveringsvoorwaarden voor zowel de onderplaat als de speltafel. Neem hiervoor altijd contact met ons op.

Wanneer is tafeltennis ontstaan

Tafeltennis heeft een lange geschiedenis en is afgeleid van het reguliere tennisspel. Eind 19e eeuw sloeg men al een balletje over op een tafel, echter behoorde toen het scoren van punten nog niet bij het spel. Dat dit spel is uitgegroeid tot een algemeen bekend spel en zelfs tot een olympische sport is te danken aan de toegankelijkheid van het spel en de prettige manier van bewegen.

Specificaties

Productcode
PP.AR.LOW.A
Kleur
Antraciet - RAL 7016
Afmeting speelblad
274 x 152 cm
Afmeting onderkant speelblad
279 x 157 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
50 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1380 kg
Pootafstand
183 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Laag Afgerond Antraciet
Detailtekening Pingpongtafel Laag

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-