Pingpongtafel Laag Afgerond Antraciet

Een nieuw model tafeltennistafel van HeBlad

HeBlad is altijd in ontwikkeling en luistert naar de vraag vanuit de markt. Daarom ontwierpen wij speciaal voor de wat kleinere en jongere kinderen een pingpongtafel die wat lager is dan een reguliere tafel. Met een verlaging van 25 cm kunnen ook de minder grote kinderen kennismaken met het enerverende tafeltennisspel. Ze ziend e bal goed aankomen en hebben de mogelijkheid om de bal terug te spelen. De afgeronde hoeken geven de veiligheid die welkom is wanneer er kinderen in de buurt zijn.

Betonnen banken bij de pingpongtafels

Waar jongere kinderen spelen, zijn volwassenen nabij. Hoe combineer je de tafeltennistafels? Plaats bijvoorbeeld een mooie betonnen bank van HeBlad vlakbij de lage pingpongtafel, volwassenen hebben op die manier zicht op de spelende kinderen en ze kunnen comfortabel zitten. Omdat zowel de speltafels als de banken van HeBlad gemaakt zijn van stevig, duurzaam beton, gaan de producten lang mee en zijn zij prima met elkaar te combineren. Op deze manier behoudt u de mooie eenheid op uw terrein en biedt u de gebruikers plezier en comfort.

Welke kleur pingpongtafel is de beste keuze?

Onze nieuw model pingpongtafels zijn te bestellen in de kleuren groen, blauw en antraciet gelakt. Andere tafeltennistafels zijn ook nog te bestellen in de kleuren naturel-beton en antraciet-beton. Omdat de keuze groot is, kunt de kleur afstemmen op uw locatie en de omgeving daarvan. Gaat u voor opvallend of juist voor rust en eenheid? Alles is mogelijk.

Onderplaat

De optionele onderplaat kan los worden bijbesteld. De tafel wordt geleverd exclusief onderplaat en er gelden leveringsvoorwaarden voor zowel de onderplaat als de speltafel. Neem hiervoor altijd contact met ons op.

Wanneer is tafeltennis ontstaan

Tafeltennis heeft een lange geschiedenis en is afgeleid van het reguliere tennisspel. Eind 19e eeuw sloeg men al een balletje over op een tafel, echter behoorde toen het scoren van punten nog niet bij het spel. Dat dit spel is uitgegroeid tot een algemeen bekend spel en zelfs tot een olympische sport is te danken aan de toegankelijkheid van het spel en de prettige manier van bewegen.

Specificaties

Productcode
PP.AR.LOW.A
€ 1.600,00 excl. BTW
(€ 1.936,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.500,00 per stuk, bespaar 6% !
Gratis bezorging in Nederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten