Backgammon-bank Naturel Beton

Geen product foto

Backgammonbank in naturel beton

Betonlook is helemaal van nu en het geïntegreerde backgammon spel maakt deze betonbank een musthave voor in de tuin, het park, op het schoolterrein, de camping of in het park. Het beton van HeBlad is speciaal ontworpen om jarenlang in de buitenlucht te gebruiken. Intensief gebruik of extreme weersomstandigheden hebben hierdoor geen effect op de werking of het uiterlijk van deze backgammonbank.

De geschiedenis van backgammon

Waar komt backgammon vandaan? 5000 jaar geleden werd het waarschijnlijk voor het eerst in Mesopotamië gespeeld, waarna het eeuwenlang is geëvolueerd tot het huidige spel. Het is een van de oudste bordspellen ter wereld. En nog altijd is het spel populair bij jong en oud.

Backgammon voor iedereen

De backgammonbank is een mooie betonbank waarvan het tafelblad een backgammon bordspel bevat. De bank wordt altijd geleverd met backgammon stenen en een dobbelstenen. De onderplaat is optioneel en dient eventueel los besteld te worden.

Combineer Backgammon met andere speltafels

Deze backgammonbank is een eyecatcher op zichzelf maar ook perfect te combineren met andere speltafels of picknicksets van HeBlad. Denk aan de schaakbank of dambank in dezelfde kleur: naturel beton.

Contact met HeBlad

Wilt u meer weten over ons aanbod backgammonbanken? Neem dan zeker contact met ons op.

Specificaties

Productcode
BB.BG
€ 1.350,00 excl. BTW
(€ 1.633,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.250,00 per stuk, bespaar 7% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten