Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Laag Afgerond Groen

review star review star review star review star review star 5 reviews
€ 1.700,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.600,00 per stuk, bespaar 5% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Betonnen Pingpongtafel laag model

We hebben onze welbekende betonnen pingpongtafel aangepast, speciaal voor kinderen van 5 tot ongeveer 8 jaar. Vanaf 5 jaar ontwikkelen kinderen hun balgevoel. Dat wilt u natuurlijk stimuleren! Een reguliere tafeltennistafel is net te hoog om een bal goed terug te kunnen spelen. Kinderen krijgen zelfs de bal vaak in het gezicht, en dat schrikt af. De lage betonnen pingpongtafel is dé oplossing. Dit lage model heeft afgeronde hoeken voor extra veiligheid. Mooie bijkomstigheid van deze pingpongtafel: voor de grotere en oudere kinderen is deze pingpongtafel perfect in te zetten voor een spelletje voetvolleybal of ‘rond de tafel’.

Pingpongtafel of voetvolley

Door de verlaging van de tafel kan deze ingezet worden voor meerdere spellen. Wanneer kiest u voor deze of juist een andere speltafel van HeBlad? Elke speltafel, picknickset of bank van HeBlad is vervaardigd uit één stuk beton en is gegarandeerd robuust, stevig en heeft een lange levensduur. Wordt er veel voetvolley gespeeld, dan hebben we daar een speciale tafel voor. Hierop kan het spel precies volgens de regels gespeeld worden. Maar ook de oersterke lage pingpongtafel kan hiervoor worden ingezet.

Pingpongtafel laag in verschillende uitvoeringen

Alle pingpongtafels en voetvolleytafels zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, naturel en antraciet. Dit geldt ook voor de lage pingpongtafel met afgeronde hoeken. Voor iedere locatie een passende kleur.

Onderplaat bij pingpongtafel laag

Is een onderplaat voor de pingpongtafel laag aan te raden? Om de stabiliteit van de pingpongtafel te garanderen en het gebied om de tafel heen netjes te houden, kunt u ervoor kiezen om een onderplaat bij te bestellen. Deze onderplaat is optioneel en wordt niet standaard meegeleverd. Twijfelt u over de ondergrond waarop u de speltafel wilt plaatsen of heeft u vragen over het onderhoud van de tafel of ondergrond? Neem dan contact met ons op. We kunnen u adviseren over de onderplaat en weten alles van de leveringsvoorwaarden van de pingpongtafel laag en de onderplaat.

Specificaties

Productcode
PP.AR.LOW.GR
Kleur
Groen - RAL 6009
Afmeting speelblad
274 x 152 cm
Afmeting onderkant speelblad
279 x 157 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
50 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1380 kg
Pootafstand
183 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Laag Afgerond Groen
Detailtekening Pingpongtafel Laag

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-