check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Antraciet-Beton

review star review star review star review star review star 15 reviews
€ 1.700,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.600,00 per stuk, bespaar 5% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Pingpongtafel Antraciet Beton

Bij HeBlad willen we voldoen aan de wensen van zoveel mogelijk mensen. Wilt u graag een pingpongtafel, maar niet zo opvallend als blauw of groen? Dan is deze tafel in antraciet-beton wellicht iets voor u. Deze tafel is net als onze andere speltafels volledig gemaakt van beton en bestaat uit één stuk. Gegarandeerd speelplezier!

Duurzame pingpongtafel

Wat maakt de producten van HeBlad duurzaam? De tafels van HeBlad zijn supersterk en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De robuuste tafels van 1360 kg zijn niet zomaar te verplaatsen en kunnen zeker tegen een stootje. Een tafel van HeBlad wordt aangeschaft en kan vervolgens ontelbare keren gebruikt worden. Een échte duurzame keuze dus. Samen gaan we voor duurzaam!

Pingpongtafel combineren

Is de pingpongtafel te combineren? Deze rechthoekige pingpongtafel wordt meestal gebruikt door 2 tot 4 personen. Speelt u graag met meerdere personen? Dan zullen een aantal mensen moeten wachten. Maak het wachten comfortabel door twee banken aan de lange zijde van de tafel te plaatsen. Hier kunnen de wachtende spelers plaatsnemen en toch de gezelligheid van het spel mee ervaren. Liever met meer mensen tegelijk pingpongen en een potje 'rond de tafel' spelen? Kies dan voor de ronde pingpongtafel of de pingpongtafel met afgeronde hoeken.

Rustigere uitstraling

De kleur van de pingpongtafel geeft de tafel een rustigere en natuurlijkere uitstraling, waardoor deze prachtig tot zijn recht komt in een bosrijke omgeving, of juist op het plein bij een bedrijfspand. Werknemers kunnen in de lunchpauze even lekker naar buiten en samen een potje spelen. De natuurlijke kleur zorgt ervoor dat de tafel makkelijk te combineren valt in zijn omgeving. Deze tafel is ook verkrijgbaar in het wit-beton. Welke kleur pingpongtafel is de beste keuze? Dat is dus volledig afhankelijk van uw smaak en de omgeving waarin de tafel komt te staan.

Pingpongtafel gratis geleverd

HeBlad produceert deze tafels zelf en daarom zijn ze vaak uit voorraad en meestal binnen 4 weken te leveren op de gewenste locatie. Als service leveren wij deze geheel gratis en helpen we mee om de tafel op de juiste plek te plaatsen. Op onze website vindt u nog meer informatie en video’s over ons leveringsproces. Belangrijk voor de levering is wel dat de locatie goed bereikbaar is. Daarover leest u meer in onze voorwaarden.

Waarom de betonnen tafels van HeBlad:
• Onderhoudsvriendelijk
• Duurzame keuze
• Vandalisme-proof
• Stimuleert buitenspelen
• Zorgt voor gezelligheid en samenspel
• U bestelt hier direct bij de leverancier!


Wilt u graag meer informatie over deze pingpongtafel of heeft u vragen over de levering van dit product? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

** Bij aanschaf van een HeBlad pingpongtafel wordt gratis een setje batjes (4 batjes en 2 balletjes) meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PP.AB
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting speelblad
274 x 152 cm
Afmeting onderkant speelblad
278 x 156 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1360 kg
Pootafstand
183 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Antraciet-Beton
Detailtekening Pingpongtafel Antraciet-Beton

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Speeltuincommissie van Stolbergstrjitte

8
Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-