Pingpongtafel Afgerond Antraciet

Betonnen tafeltennistafel afgerond antraciet

Als aanvulling op de standaard tafeltennistafels van HeBlad, ontwierpen we de betonnen tafeltennistafel met afgeronde hoeken in, onder andere, de kleur antraciet. De afgeronde hoeken maken het mogelijk voor ook de jongste kinderen om veilig een spelletje pingpong kunnen spelen, omdat de kans op stoten tegen de scherpe hoeken weggenomen is.

De kracht van de betonnen pingpongtafel afgerond antraciet

De betonnen tafeltennistafel met afgeronde hoeken is gemaakt uit één stuk beton, zowel het tafelblad, het netje als de poten. Dat maakt de tafel sterk en geeft u jarenlang onbezorgd speelplezier. Deze pingpongtafel is een mooie opvulling van uw terrein, park of tuin. Deze betonnen tafeltennistafel met afgeronde hoeken heeft een antraciete laklaag. De twee-componentenlak, waarmee het tafelblad is bewerkt en waarmee de witte lijnen zijn getrokken, is van dermate goede kwaliteit, dat deze niet afbladdert. De tafeltennistafel behoudt dus zijn chique uitstraling. De toegepaste onder- en bovenbewapening maakt de tafel extra sterk en onverplaatsbaar voor vandalen. Een stoere, robuuste tafel met een chique kleur!

Combineer de betonnen tafeltennistafel afgerond antraciet

Houdt u van de kleur antraciet? Dan zou de betonbank standaard antraciet ovaal geweldig staan naast de tafeltennistafel antraciet. De ovale vorm van de bank sluit mooi aan op de afgeronde hoeken van de tafeltennistafel. Ook de betonbank standaard antraciet zou een aanwinst zijn naast de tafeltennistafel. Naast dat deze kleuren een eenheid op uw terrein vormen, bieden de banken ook nog eens zitplaatsen aan de sportieve kijkers en u heeft tegelijkertijd een prachtige erfafscheiding. Plaatst u de banken voor een gebouw, dan heeft u zelfs een goede bewapening tegen bijvoorbeeld ramkraken.

Contact met HeBlad

Voor al uw vragen over de producten van HeBlad, de mogelijkheden voor uw locatie, de leveringsvoorwaarden en -tijden, staat een team aan specialisten voor u klaar. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Specificaties

Productcode
PP.AR.A
Kleur
Antraciet gelakt
Afmeting speelblad
274 x 152 cm
Afmeting onderkant speelblad
279 x 157 cm
Dikte speelblad
8.4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14.75 cm
Gewicht
1360 kg
Pootafstand
183 cm (hart op hart)
€ 1.700,00 excl. BTW
(€ 2.057,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.600,00 per stuk, bespaar 5% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten