Picknicktafel

De ideale picknicktafel van HeBlad

Als u een picknicktafel geplaatst wilt hebben in uw openbare ruimte, dan stelt u daar een aantal eisen aan. Een dergelijke tafel moet sterk en vandalismebestendig zijn, maar er ook mooi uitzien en iets bijdragen aan de plek waar u hem plaatst. Voor dergelijke picknicktafels moet u bij HeBlad zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van picknicktafels en produceren picknicksets van uitzonderlijke kwaliteit, die al door heel Europa een plaatsje gevonden hebben.
picknicktafel beton van HeBlad

Mooie, stevige picknicktafels van HeBlad

Voor een mooie picknicktafel voor uw openbare ruimte bent u op deze site op de juiste plek. U heeft hier een ruime keuze uit verschillende modellen, die we in verschillende uitvoeringen voor u beschikbaar hebben. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van onze standaard modellen. Deze zijn gemaakt van stevig beton. Deze tafels zijn verkrijgbaar in de kleur naturel beton, of antraciet gelakt. Ongeacht welke kleur u kiest zien de tafels en bijbehorende banken er mooi strak uit en zult u er door het stevige materiaal jarenlang van kunnen genieten. We hebben ook luxere uitvoeringen van onze picknicksets, waarbij de banken die bij de tafels horen zijn voorzien van een zitting die is gemaakt van bamboe. Dit is dusdanig bewerkt dat ook deze jarenlang mee kunnen. Sowieso zijn al onze producten nagenoeg hufterproof!
betonnen picknicktafel

Speciale modellen picknicktafel

Heeft u een openbare ruimte waar u speciale eisen aan stelt? Dan bent u bij HeBlad ook aan het juiste adres. We hebben bijvoorbeeld tafels die rolstoelvriendelijk zijn. Het blad van deze picknicktafels loopt dusdanig ver door dat ook iemand met een rolstoel er zonder problemen aan plaats kan nemen. Ook hebben we extra lange tafels, waar meer mensen dan aan een normale tafel aan kunnen zitten. Net als al onze andere tafels zijn ook deze uitvoeringen ijzersterk en duurzaam. Op onze site vindt u al de verschillende picknicksets handig bij elkaar. Klik op een van de modellen voor meer informatie, waarbij u met een druk op de knop offerte vrijblijvend een passende offerte krijgt opgestuurd. Uiteraard kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen, waarna we uw wensen met u doornemen.

picknicktafel in verschillende varianten en afmetingen
 

Rolstoelvriendelijke betonnen picknicktafel

Hoe fijn is het om buiten te kunnen genieten met familie en vrienden? Een heerlijke manier om tegenwoordig iets leuks te doen is picknick aan deze rolstoelvriendelijke betonnen picknicktafel. Door de speciale constructie is er voor elk type rolstoelgebruiker de mogelijkheid om gemakkelijk aan deze picknicktafel te zitten. We kunnen dus gewoon allemaal aan deze tafel aanschuiven zodat iedereen bij elkaar zit. Of u in een rolstoel zit of niet. De picknicktafel is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig beton en is daardoor duurzaam en zeer sterk. Dit alles maakt van deze tafel een welkome aanvulling voor iedereen die van een picknickmiddag wil genieten. Gelukkig zijn ze op steeds meer plekken te vinden in en ook buiten Nederland!

Luxe picknicktafel of standaard picknicktafel?

Als u op zoek bent naar een stoere, stevige picknicktafel voor in de bossen, op een schoolplein, camping of andere openbare ruimte, ga dan voor kwaliteit. Een betonnen picknicktafel is dan een goede keuze. Er zijn verschillende keuzes als het gaat om betonnen tafels: een luxe betonnen picknicktafel en een standaard betonnen picknicktafel. Beide keuzes zijn stevig en duurzaam en kunnen gebruikt worden als het gaat om buitenactiviteiten. De luxe betonnen picknicktafel heeft een meer luxe look in vergelijking met de standaard variant. Dat komt door de houten zittingen. De standaard betonnen picknicktafel is iets eenvoudiger. Dit type tafel is even robuust en duurzaam maar heeft zittingen van beton.

Afmetingen betonnen picknicktafel

Welke maat heeft een picknicktafel?

De betonnen picknicktafel van HeBlad heeft de volgende afmetingen: 180 x 192 x 75 cm (L x B x H). De afmeting van het tafelblad is 180 x 90 en het blad is 7,2 cm dik. De hoogte van het tafelblad is 74,7 cm, de zithoogte is 49.7 cm. De betonnen picknicktafels zijn verkrijgbaar in deze standaard maat zowel in de standaard variant als de luxe variant. Maar we hebben ook varianten op deze standaard picknicktafels. Denk aan een tafel die geschikt is voor rolstoelers of een XL variant van de picknickset. Kijk ook zeker eens naar de picknicksets met spelborden geïntegreerd in het blad. Deze zijn - net als de ovalen picknicktafel een mooie variant op de picknicktafel met standaard afmetingen.

Hoe lang is een picknicktafel?

De standaard picknicktafel is 180 lang. Dat is de lengte van het tafelblad. De totale set is breder: inclusief de zitting is de picknickset 192 cm breed. Naast deze standaard versie is er ook een picknicktafel van 450 cm lang. De breedte van deze tafel is gelijk als die van de standaard tafel, namelijk 192 cm. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten