Betonnen pingpongtafel


Onze betonnen pingpongtafels zorgen voor oneindig veel buitenspeelplezier. Het tafeltennisspel bestaat al lang maar ook de nieuwe generatie weet de tafeltennistafel te vinden op scholen, campings en buurtveldjes. Deze betonnen pingpongtafel is weerbestendig en oerdegelijk. Een supersterk en daardoor duurzaam speeltoestel, een aanwinst voor elke openbare of drukbezochte buiten ruimte.
Lees hier meer over de varianten, de mogelijkheid om betonnen onderplaten bij te bestellen en lees ook onze leveringsvoorwaarden voor u gaat bestellen.

Betonnen pingpongtafel in verschillende formaten

Er is een ruime keuze in betonnen pingpongtafels. Natuurlijk is er de klassieke, standaard tafeltennisafmeting. Een rechthoekig blad van 274 bij 152cm. Ook beschikbaar met afgeronde hoeken. Deze tafeltennistafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld groen, blauw, naturelbeton of antracietbeton. Naast de standaard rechthoekige tafel en de rechthoekige pingpongtafel met afgeronde hoeken is er ook de ronde pingpongtafel. Deze heeft een diameter van 2.60 meter. Ook bij dit model kunt u kiezen tussen de kleuren blauw, groen, naturelbeton en antracietbeton. Alle genoemde pingpongtafels zijn gemaakt van beton. Het meest speciale is dat ze uit één stuk beton bestaan. Ze zijn dus niet demontabel. Daardoor zijn deze betonnen tafeltennistafels juist zo sterk. Het nodigt vandalen dus niet uit om vernielingen aan te brengen.

Supersterke laklaag

Ook over de laklaag is nagedacht. Deze is extreem sterk zodat de kleur lang behouden blijft en niet bij het minste stootje beschadigt. De kleur is aangebracht in 3 lagen. Allereerst een witte primer laag die een goede hechting geeft tot in de poriën van het beton. Daarop is vervolgens een witte laklaag aangebracht en als finishing touch volgt de groene (RAL6009) of blauwe (RAL 5005) lak. We gebruiken een hoogwaardige twee componenten polyurethaan-lak. Zo is deze laag zeer slijtvast.

Pingpongtafel met of zonder betonnen onderplaat

De betonnen pingpongtafels leveren we standaard zonder betonnen onderplaat. In veel gevallen kan het praktisch zijn om onze producten op een betonnen onderplaat te plaatsen. De platen hebben een afmeting van 179 x 299 cm en zijn verkrijgbaar in de kleuren Antraciet Beton en Naturel Beton. 

HeBlad Pingpongtafels in heel Europa

De betonnen pingpongtafel van HeBlad is niet alleen populair in Nederland. Deze is intussen internationaal zeer bekend. Ook in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Engeland en zelfs overzee vinden onze tafeltennistafels gretig aftrek. De pingpongtafels zijn veel te vinden op scholen, in openbare ruimten en op campings. Niet zo gek want er zitten vele voordelen aan de betonnen tafeltennistafel van HeBlad:
  • Vergt weinig onderhoud.
  • Is duurzaam.
  • Sterk en robuust, nodigt vernieling niet uit.
  • Stimuleert buiten spelen.
  • Zorgt voor gezelligheid en samenspel.
  • U bestelt hier direct bij de leverancier!

Combineer tafeltennistafel met andere betonnen speltafels

Wanneer de ruimte het toelaat, is het ideaal om een betonnen pingpongtafel te combineren met een betonnen picknickset of bank . En kent u de speltafels ook al? Een schaaktafel of dambord bijvoorbeeld. Of kies voor een picknickset met daarin 3 verschillende spelborden . Ook hebben we een tafel voor Teqball, het populaire voetvolleybalspel.

Vragen over pingpongtafels?

Heeft u nog vragen over de betonnen pingpongtafel of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Of kijk eens bij onze veel gestelde vragen en de informatie over de levering van onze producten.

Video's

Voetvolleybaltafel en pingpongtafel bij V.V. Bladella 

Voetvolleybal Bladella 

Levering van betonnen pingpongtafel door HeBlad 

Voetvolleybal tafel in gebruik 

Levering en plaatsing groene tafeltennistafel Utrecht 

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Jan van Brabantcollege Pingpongtafel Blauw 01-03-2024 Helmond
EuroParcs Maasduinen Pingpongtafel Groen 01-03-2024 Belfeld
BS Strijpdorp Pingpongtafel Blauw 23-02-2024 Eindhoven
Archipelschool Magistraal Pingpongtafel Afgerond Groen 01-03-2024 Middelburg
Penta College CSG Pingpongtafel Afgerond Blauw 01-03-2024 Hellevoetsluis
Beter Groen BV Pingpongtafel Groen 23-02-2024 Udenhout
Driestar Gouda HV Pingpongtafel Afgerond Groen 01-03-2024 Gouda
Gemeentewerf Pingpongtafel Groen 01-03-2024 Rotterdam
Almere Pingpongtafel Groen 14-02-2024 Almere
Speeltuin Pingpongtafel Afgerond Groen 09-02-2024 Leiderdorp

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten