Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Backgammon stenen en dobbelstenen

review star review star review star review star review star reviews
€ 12,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Backgammon stenen en dobbelstenen

Een bordspel kan niet gespeeld worden zonder bijbehorende accessoires. Voor het backgammon spel zijn damstenen in zwart en wit en een set van vijf dobbelstenen onmisbaar. Daarom leveren wij deze stenen en dobbelstenen gratis bij levering van een muliti-spellentafel met backgammonbord of een andere speltafel waarin het backgammon spel is geïntegreerd. Mochten de accessoires kwijt of beschadigd raken, zijn deze gemakkelijk te bestellen via deze website. Ze worden gratis bezorgd in heel Nederland.

Backgammon accessoires en spelregels

Hoe wordt het backgammon spel gespeeld? De ene speler speelt met de witte stenen en de tegenstander speelt met zwart. De punten op het bord en het gooien van de dobbelstenen bepalen de volgorde waarop de stenen over het bord verplaatst worden om zo als eerste alle stenen naar de overkant te krijgen. Spelers kunnen elkaars stenen slaan.

Backgammon en andere speltafels

Het backgammonspel stamt uit Mesopotamië en is ongeveer 5000 jaar oud. Natuurlijk is het spel in de loop van de tijd geëvolueerd tot de versie die wij vandaag kennen. 

Het mooie aan een speltafel van HeBlad is dat deze gemakkelijk te combineren zijn met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van de backgammontafel met een voetvolleytafel. Op deze manier creëer je een prachtig evenwicht tussen denksport en fysieke sport. Een spel zo oud als tijd, gecombineerd met een vrij nieuw spel. Of denk aan een combinatie met een van de banken. Dankzij de eenheid in ontwerp en kleur zijn alle producten van HeBlad gemakkelijk met elkaar te combineren. 

Contact met HeBlad

Wilt u uw terrein graag versieren met een speltafel of betonnen bank van HeBlad? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee en weten precies wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte.

Specificaties

Productcode
GT.BG.pieces
Materiaal
Kunststof
Productblad Backgammon stenen en dobbelstenen

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Is het beslist nodig dat er een verharde ondergrond onder de tafel ligt in verband met verzakken?

view faq

Nee, dat is niet nodig.
Het gewicht van de tafel wordt verdeeld over de poten. Er moet wel erg weke grond zijn, wil dit problemen geven.
Wanneer een tafel op het gras geplaatst wordt, zal het moeilijker zijn om de plek schoon te houden. Het gras wil onder de tafel meestal harder groeien en er blijft vaak makkelijker rommel van de gebruikers onder de tafel achter.
Daarom adviseren we wel om een verharde ondergrond aan te brengen.

Dat kan asfalt zijn, stoeptegels, gravel, maar ook een betonnen plaat. Op de foto's op de website zie je steeds betonnen onderplaten. Deze kunnen door ons worden meegeleverd. Let op, we kunnen deze platen niet met de palletwagen vervoeren. Dit betekent dat we ze alleen leveren, of direct in het klaarliggende zandbed leggen wanneer het binnen kraanbereik van onze vrachtwagen is.

Daarnaast hebben we enkele producten waar al een onderplaat aan vast zit. We adviseren die plaat in te graven, dus ook deze worden door ons alleen geplaatst als het binnen kraanbereik is en het zandbed al klaar ligt.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-