check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Damstenen

review star review star review star review star review star 10 reviews
€ 12,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Damstenen

Wanneer u één van onze prachtige damtafels bestelt, dan wordt deze geleverd met 1 set damstenen. Want zonder damstenen, geen damspel! Elke set damstenen bevat 20 lichte en 20 donkere stenen. Mocht u ooit nieuwe damstenen willen bestellen, dan kunt u bij HeBlad ook een losse set damstenen bestellen. Eenvoudig online of door contact met ons op te nemen.

Ontvang damstenen met korting

HeBlad geeft een zeer aantrekkelijke korting wanneer u naast uw damstenen meerdere producten bestelt. Zo kunt u tot wel 57% besparen op uw set damstenen. Zodra uw bestelling is geplaatst, vindt levering snel plaats, omdat we veelal uit voorraad kunnen leveren.

Damstenen voor bij de HeBlad speltafels

De keuze is reuze in damtafels of -banken bij HeBlad. Gaat u voor een robuuste uitstraling? Dan is de dambank een hele goede keuze. De bank bestaat uit één stuk en is verkrijgbaar in de uitvoering dambank naturel beton, met een natuurlijk licht uiterlijk. De dambank antraciet-beton heeft een donkere kleur op basis van gekleurd beton. Zowel de binnen- als buitenzijde van de bank heeft dezelfde antraciet-betonnen kleur.
Naast dambanken, maken wij ook damtafels. Hierbij staan de zittingen los van de speltafel. De damtafels zijn verkrijgbaar als damtafel antraciet-beton 4 persoons of damtafel antraciet-beton 2 persoons. Gaat uw voorkeur uit naar een lichtere kleur van de speltafel, dan past de damtafel naturel beton 4 persoons of damtafel naturel beton 2 persoons wellicht beter bij u.

Damstenen en schaakstukken

Wilt u naast uw damtafel of -bank ook een schaaktafel of -bank plaatsen? Dat zou een hele mooie aanvulling zijn! Natuurlijk ontvangt u bij bestelling van een schaakbank of schaaktafel een set schaakstukken cadeau. Benieuwd wat voor uw locatie de beste speltafel is? Neem contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Bij een losse bestelling geldt: zodra de bestelling bij ons binnenkomt wordt het pakketje binnen 2 werkdagen naar u verzonden.

 

Specificaties

Productcode
GT.CK.Pieces
Productblad Damstenen

Vaak samen gekocht

Betonnen Tafelvoetbaltafel

Betonnen Tafelvoetbaltafel

€ 2.300,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Dambank Naturel Beton

Dambank Naturel Beton

€ 1.200,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Is het beslist nodig dat er een verharde ondergrond onder de tafel ligt in verband met verzakken?

view faq

Nee, dat is niet nodig.
Het gewicht van de tafel wordt verdeeld over de poten. Er moet wel erg weke grond zijn, wil dit problemen geven.
Wanneer een tafel op het gras geplaatst wordt, zal het moeilijker zijn om de plek schoon te houden. Het gras wil onder de tafel meestal harder groeien en er blijft vaak makkelijker rommel van de gebruikers onder de tafel achter.
Daarom adviseren we wel om een verharde ondergrond aan te brengen.

Dat kan asfalt zijn, stoeptegels, gravel, maar ook een betonnen plaat. Op de foto's op de website zie je steeds betonnen onderplaten. Deze kunnen door ons worden meegeleverd. Let op, we kunnen deze platen niet met de palletwagen vervoeren. Dit betekent dat we ze alleen leveren, of direct in het klaarliggende zandbed leggen wanneer het binnen kraanbereik van onze vrachtwagen is.

Daarnaast hebben we enkele producten waar al een onderplaat aan vast zit. We adviseren die plaat in te graven, dus ook deze worden door ons alleen geplaatst als het binnen kraanbereik is en het zandbed al klaar ligt.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Hertogh verhuur

10

Prachtige tafel, echte aanrader!

Alle reviews -->