Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Multi-Spellentafel (1-3-4) DeLuxe Antraciet-Beton

review star review star review star review star review star reviews
€ 3.200,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 3.100,00 per stuk, bespaar 3% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vergelijkbare producten

Productinformatie

Volop spellen spelen op de multi-spellentafel van HeBlad

Heeft u moeite met kiezen uit het grote aanbod speltafels van HeBlad? Houdt u van bordspellen en van verblijven in de buitenlucht? Dan is de mulit-spellentafel (1-3-4) Deluxe antraciet beton precies wat u zoekt!

Waarom een product van HeBlad?

Natuurlijk kunt u een reguliere picknickset op uw locatie plaatsen. Heel mooi en een echte aanwinst voor uw terrein. Speciaal om de saamhorigheid van bezoekers te vergroten en een uitdaging te bieden aan gebruikers van de tafel, heeft HeBlad een groot assortiment aan speltafels, pingpongtafels, voetvolleytafels en tafelvoetbaltafels ontworpen. De producten van HeBlad zijn gemaakt van robuust beton en speciaal bedoeld om te plaatsen op buitenterreinen. Zowel in de openbare ruimte als op privéterreinen vindt u onze producten. Bestand tegen alle invloeden van het weer en ongevoelig voor vandalisme en diefstal.

Kies voor de multi-spellentafel

Omdat we graag inspelen op de vraag van onze klanten en we merken dat keuzes maken niet altijd gemakkelijk is, hebben we de multi-spellentafel ontwikkeld. Verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder dit 1-3-4 exemplaar in de kleur antraciet beton met bamboe zittingen. Wat houdt 1-3-4 in? De nummers die we gebruiken staan voor de spellen die geïntegreerd zitten in het tafelblad. 1 staat voor het schaakspel, 3 voor het ludospel en 4 is het backgammonspel.Door te kiezen voor de multi-spellentafel bent u zeker van veel spelgenot voor bezoeker, passanten of fanatieke bordspel-spelers. Maar het is ook een hele comfortabele en mooie picknicktafel. Met de perfecte zit- en tafelbladhoogte is het goed zitten, ook als er geen gebruikt wordt gemaakt van de bordspellen. Bij bestelling van een mulit-spellentafel ontvangt u altijd de bijbehorende pionnensets en dobbelstenen.

Contact met HeBlad

Wilt u meer weten over de mogelijke varianten van de multi-spellentafel of over de specificaties van onze producten? Benieuwd of ook uw terrein geschikt is voor de speltafels van HeBlad? Neem contact met ons op!

Let op: de onderplaat is optioneel en wordt niet standaard meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PS.DLAB.GT.134
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting (L x B x H)
210 x 193 x 75 cm
Afmeting tafelblad
210 x 90 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Materiaal zitvlak
Bamboe
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
Gewicht
780 kg
Productblad Multi-Spellentafel (1-3-4) DeLuxe Antraciet-Beton

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-