Multi-Spellentafel (1-3-4) Deluxe

Multi-spellentafel met luxe uitstraling

Een luxe spellentafel die het buitenspelen stimuleert. Met drie verschillende bordspellen geïntegreerd in het tafelblad, heeft u een prachtige picknickset die velen een reden geven om heerlijk buiten te zijn.

Welke spellen spelen aan de multi-spellentafel 1-3-4?

De multi-spellentafel 1-3-4, betekent dat deze speltafel is uitgerust met een schaakbord (1), een ludospel (3) en een backgammon spelbord (4). HeBlad levert bij de multi-spellentafel altijd de bijbehorende speelstukken gratis mee. De multi-spellentafel kunt u ook bestellen in andere combinaties. Dat geldt ook voor de kleur, de multi-spellentafel is zowel in naturel beton als in antraciet beton leverbaar. De omschrijving Deluxe van deze tafel heeft betrekking op de bamboe zittingen. Deze zorgen voor een extra comfortabele zit, terwijl het materiaal ook weersbestendig is, net als de standaard uitvoering.

Hoeveel ruimte beslaat de multi-spellentafel 1-3-4?

De afmeting van de multi-spellentafel 1-3-4 naturel beton is 210 x 187 x 75 cm en weegt 780 kg. Het tafelblad is 210 x 90 cm en de zittingen hebben een zithoogte van 49,7 cm. Omdat het tafelblad op een hoogte van 74,7 cm is geplaatst, hebben het tafelblad en de zittingen de perfecte afstand tot elkaar voor een fijne zithouding. Voor het plaatsen van de multi-spellentafel is het voor ons belangrijk dat we het terrein goed kunnen bereiken met onze vrachtwagen en kraan. Tevens is het voor u en uw gebruikers van belang dat er ruimte om de speltafel is, zodat ruimschoots om de tafel heen gelopen kan worden.

De degelijkheid van HeBlad

Zoals we onze producten maken, zo werken we ook. Degelijk, duidelijk en voor de lange termijn. U krijgt altijd gedegen advies, een transparant antwoord op vragen en de producten die we produceren en leveren zijn van uitermate sterke kwaliteit. Onze ervaring in het maken van robuuste betonnen banken, speltafels en picknicksets helpt bij het tevreden stellen van klanten. U bent verzekerd van de beste producten.

LET OP: DE ONDERPLAAT IS OPTIONEEL EN WORDT NIET STANDAARD MEEGELEVERD!

Specificaties

Productcode
PS.DL.GT.134
€ 3.050,00 excl. BTW
(€ 3.690,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.950,00 per stuk, bespaar 3% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten