Multi-Spellentafel (1-3-4) Standaard Antraciet beton

Oneindig spelplezier met de multi-spellentafel

Deze robuuste picknickset in de prachtige kleur antraciet beton staat garant voor oneindig veel spelplezier en zitgenot. De geïntegreerde spellen schaken, ludo en backgammon bieden voor iedereen een mogelijkheid tot het spelen van een bordspel.

Waar staan de cijfers 1-3-4 voor?

Deze geven de indeling van de spellen weer die verwerkt zijn in het tafelblad van deze multi-spellentafel antraciet beton. In dit geval gaat het om een schaakspel, een ludospel en het backgammonspel. De bijbehorende pionnen en dobbelstenen ontvangt u gratis bij bestelling van de speltafel. De tafel is gemaakt uit één stuk gegoten beton en de zit- en tafelhoogte zijn perfect op elkaar afgestemd voor een comfortabele zithouding.

Plaatsen en leveren van de multi-spellentafel

Omdat we zuinig zijn op onze producten, maken en leveren we de multi-spellentafel zelf. Hiervoor hebben we een aantal leveringsvoorwaarden opgesteld, maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen om uit te vinden of deze tafel bij u geplaatst kan worden. Rekening houdend met uw wensen, de gebruikers, de omgeving en de ruimte die u heeft.

Stevigheid met een onderplaat

Om de multi-spellentafel stabiel te zetten op een minder stabiele of ongelijkmatige ondergrond, hebben we een bijpassende onderplaat ontworpen. Deze onderplaat bestelt u los van de speltafel, is altijd optioneel en zit niet bij de prijs van de speltafel inbegrepen.

Combineer de multi-spellentafel met de betonbanken van HeBlad

Omdat de multi-speltafel meerdere functies heeft, zowel een speltafel als een picknickset, is deze tafel perfect te combineren met andere producten van HeBlad. In dezelfde mooie antraciet beton kleur kunnen betonnen banken geplaatst worden naast of in de buurt van de multi-spellentafel. Deze banken kunnen worden ingezet als extra zitgelegenheid voor bezoekers, maar ook als veiligheid voor uw terrein of gebouw. Deze banken zijn namelijk robuust genoeg om als afscheiding te dienen of als beveiliging tegen ramkraken. Voor advies bent u van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.

LET OP: DE ONDERPLAAT IS OPTIONEEL EN WORDT NIET STANDAARD MEEGELEVERD!

Specificaties

Productcode
PS.STAB.GT.134
€ 3.050,00 excl. BTW
(€ 3.690,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.950,00 per stuk, bespaar 3% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten