Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Multi-Spellentafel (1-3-4) Standaard

review star review star review star review star review star reviews
€ 2.900,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.800,00 per stuk, bespaar 3% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Mogelijkheden in beton gegoten

In de prachtige, rustige kleur naturel beton ontwierpen we een multi-spellentafel, waarin maar liefst drie bordspellen verwerkt zijn. De spelborden van natuursteen zitten vast geklonken in het betonnen tafelblad. De hele multi-spellentafel is gegoten uit één stuk beton, zowel de tafel als de zittingen.

Specificaties multi-spellentafel 1-3-4 naturel beton

Wat maakt de mulit-spellentafel speciaal? Onder andere het gewicht van 950 kg natuurlijk. Dit maakt de tafel voor buitenstaanders of kwaadwillende passanten onverplaatsbaar. Het gebruik van het beton zorgt voor het bestand zijn tegen vandalisme. Het beton is nauwelijks kapot te krijgen. Tevens zijn de gebruikte materialen ideaal voor jarenlang buitengebruik. Gemakkelijk in onderhoud en met behoud van het fraaie uiterlijk. Door de afmetingen van de multi-spellentafel is deze perfect te gebruiken als reguliere picknickset. Dus wanneer de tafel niet als speltafel wordt gebruikt, misstaat hij zeker niet als gewone picknickset op uw locatie. De spellen die deze tafel aanbiedt zijn een schaakspel, een ludospel en het backgammon spel. Kijk voor andere varianten vooral in ons aanbod multi-spellentafels.

Waar moet een picknickset aan voldoen?

Voor het gebruik van mulit-spellentafel als picknicktafel is het essentieel dat de zithoogte en de hoogte van het tafelblad kloppend zijn. Natuurlijk hebben we hier rekening mee gehouden! Met de perfecte zit- en tafelbladhoogte is het heerlijk zitten aan deze set.

Waar staan de mulit-spellentafels van HeBlad?

De producten van HeBlad, inclusief de multi-spellentafel, zijn te vinden in heel Europa op bijvoorbeeld campings, sportparken, schoolterreinen, parken, openbare parkeergelegenheden, op rustplaatsen tijdens fiets- en wandelroutes. Maar ook in tuinen, op bedrijventerreinen en op straathoeken. Zolang de locatie voldoet aan de leveringsvoorwaarden, kan daar een HeBlad product geplaatst worden.

Neem contact op met HeBlad

Heeft u interesse in een multi-spellentafel van HeBlad? Heeft u advies of uitleg nodig over de mogelijkheden van de bordspellen of heeft u een ander idee over de indeling van de tafel? Neem dan zeker contact met ons op, we denken graag met u mee.

Let op: de onderplaat is optioneel en wordt niet standaard meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PS.ST.GT.134
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
210 x 193 x 75 cm
Afmeting tafelblad
210 x 90 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Materiaal zitvlak
Beton
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
Gewicht
950 kg
Productblad Multi-Spellentafel (1-3-4) Standaard

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-