check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonbank DeLuxe Antraciet-Beton met Onderplaat zonder Leuning

review star review star review star review star review star reviews
€ 900,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 800,00 per stuk, bespaar 11% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

DeLuxe maar bescheiden

Een degelijke betonbank met een comfortabele zitting. De onderplaat en de bank zijn uit één stuk beton vervaardigd. Robuust, sterk, mooi en praktisch. Als finishing touch is de zitting bekleed met bamboe elementen. Zowel het beton als de bamboe zijn bestand tegen extreme invloeden van weer of vandalisme.

Waar wordt de betonbank DeLuxe geplaatst?

Vanwege de stevigheid en het gewicht kan de betonbank DeLuxe Antraciet Beton zonder twijfel in openbare ruimtes en op algemeen toegankelijke plaatsen worden geplaatst. Het gewicht maakt namelijk dat de bank niet omgeduwd kan worden of omwaait. Tevens ligt de onderplaat op maaihoogte in het grasveld of op gelijke hoogte met terreintegels of het zand. Hierdoor is het rondom de betonbank altijd netjes en vrij van onkruid, gras en mos.

Hoe wordt de betonbank DeLuxe geplaatst?

Zoals in onze leveringsvoorwaarden te lezen is, leveren wij via de laad- en loskraan op de vrachtwagen, die circa 14 meter lang. De kraan reikt maximaal 5 meter. Dit betekent dat het plaatsingsgebied toegankelijk moet zijn voor onze vrachtwagen met kraan, binnen een straal van 5 meter.

Variatie op de betonbank DeLuxe

Deze betonbank Deluxe is verkrijgbaar in drie kleuren: Naturel Beton, Antraciet-Beton en Antraciet. Variaties op de bank zijn bijvoorbeeld de Betonbank DeLuxe Antraciet-Beton met Onderplaat en Leuning of de Bank DeLuxe Antraciet-Beton, zonder onderplaat. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in de drie kleuren. Nog niet overtuigd? Bekijk welke banken we nog meer aanbieden. 

Betonbank DeLuxe in eigen productie

Alle producten en accessoires van HeBlad worden gemaakt in onze eigen productiehal in Hapert. Daarom is het voor ons haalbaar om snel te leveren, duidelijke productie- en levertijden af te geven en u op te hoogte te houden van de voortgang van uw bestelling.
Ons team van experten staat altijd voor u klaar om u te adviseren, uitleg te geven of te helpen bij het bepalen van de mogelijkheden voor uw terrein. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Specificaties

Productcode
BB.DLAB.OP.ZL
Kleur
Antraciet-Beton
Aantal zitplaatsen
4
Afmeting zitvlak
180 x 30 cm
Afmeting (L x B x H)
219,5 x 119 x 56,5 cm
Afmeting onderplaat (L x B x H)
219,5 x 119 x 8 cm
Afwerking onderplaat
Glad beton
Zithoogte
45 cm
Gewicht
1200 kg
Materiaal zitvlak
Bamboe
Productblad Betonbank DeLuxe Antraciet-Beton met Onderplaat zonder Leuning
Detailtekening Betonbank DeLuxe Antraciet-Beton met Onderplaat zonder Leuning

Vaak samen gekocht

Parkbank met Onderplaat

Parkbank met Onderplaat

€ 1.100,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Betonbank DeLuxe Ovaal

Betonbank DeLuxe Ovaal

€ 825,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-