check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonbank deluxe AB leuning & onderpl

review star review star review star review star review star reviews
€ 1.075,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 975,00 per stuk, bespaar 9% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

De meest complete betonbank voor uw buitenterrein

Comfortabel, mooi en met een lange levensduur. De betonnen bank DeLuxe Antraciet-beton met onderplaat en leuning is gemaakt uit één stuk gekleurd beton. De onderplaat en de bank bestaan uit één stuk en zijn dus niet van elkaar los te maken. Ideaal tegen vandalisme. De zitting en rugleuning zijn stevig gemonteerd op het beton. Het bamboe is net als het beton bestand tegen alle weersinvloeden en oogt bevendien chic en sfeerlijk.

De onderplaat biedt stevigheid en gemak

De onderplaat van deze Bank DeLuxe komt in het maaiveld te liggen. Dit maakt het grasmaaien om de bank heen, erg eenvoudig. Geen ongewenste wildgroei van gras of mos onder de bank.
Wat weegt de bank DeLuxe met onderplaat en leuning? Met een volledig gewicht van maar liefst 1200 kg, is het logisch dat deze bank onmogelijk te verplaatsen is zonder het juiste materieel.

Hoe wordt de betonbank geplaatst

Met zo’n hoeveelheid aan gewicht is het belangrijk om de leveringsvoorwaarden in acht te nemen. Het plaatsen van deze betonbank vraagt om expertise, daarom leveren wij de banken in eigen beheer. De bank wordt vanaf de vrachtwagen met een kraan op de juiste plek gezet. De plaats waar de bank komt te staan mag niet verder weg zijn dan vijf meter van de vrachtwagen. We raden daarom altijd aan om eerst contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen.

Combineer de producten van HeBlad

Omdat de productie van alle producten van HeBlad op dezelfde plek, onze eigen fabriek in Hapert, gebeurt, zijn combinaties van producten makkelijk te regelen. Tevens bent u verzekerd van snelle levertijden en heldere communicatie.
Wanneer u meerdere producten bestelt bij HeBlad, ontvangt u tevens een aantrekkelijke korting op het tweede of volgende artikel. Plaats dus gerust een prachtige picknickset of speltafel naast de betonnen bank. 

Specificaties

Productcode
BB.DLAB.OP
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B)
220 x 120 cm
Zithoogte
47,5 cm
Zithoek
103 graden
Gewicht
1200 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Aantal zitplaatsen
4
Productblad Betonbank DeLuxe Antraciet-Beton met Onderplaat en Leuning
Detailtekening Betonbank DeLuxe Antraciet-Beton met Onderplaat en Leuning

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-