Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Backgammon Naturel beton 2 persoons

review star review star review star review star review star reviews
€ 2.075,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.975,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Naturel betonnen backgammon tafel

Een hele mooie, lichte, slanke en functionele spellentafel voor in de buitenlucht. Met de juiste zit- en tafelbladhoogte een heerlijke plek om te zitten. In het tafelblad is het bordspel backgammon geïntegreerd. De tafel en zitplaatsen zijn vervaardigd uit beton en het spelbord is van het materiaal natuursteen, speciaal bedacht en gemaakt voor buitengebruik.

Wat is backgammon?

In het bordspel backgammon is het de bedoeling dat de spelers stenen over het bord van de ene kant naar de andere kant verplaatsen. Met behulp van een dobbelsteen worden de punten bepaald. De tegenstander loopt in tegengestelde richting over het bord. Onderweg kunnen de stenen van de ander geslagen worden. Het doel is om als eerste 15 stenen aan de andere kant van het bord te brengen.

Betonnen backgammon tafel van HeBlad

Welke backgammon tafel is het beste om te kopen? De backgammon tafels van HeBlad zijn ontworpen en geproduceerd om jarenlang in de buitenlucht te staan en gebruikt te worden. Door het sterke en duurame beton zijn de tafels ongevoelig voor vandalisme, beschadigingen en weersinvloeden. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, de locatie en het aantal gewenste zitplaatsen heeft u keuze uit verschillende opties. De backgammon tafel 2 persoons is verkrijgbaar in de kleur naturel beton en antraciet beton. In dezelfde kleuren is de backgammon tafel ook verkrijgbaar in 4 persoons-uitvoering. Ook in de multispellentafels van HeBlad is het backgammonspel opgenomen.

Backgammon tafels en andere speltafels van HeBlad

Omdat alle speltafels van HeBlad zijn vervaardigd uit één stuk beton gaan deze decennia lang mee. Weer of geen weer, spelen en zitten kan, als het aan deze tafels ligt, altijd. Alle producten zijn perfect te combineren vanwege het vergelijkbare uiterlijk of juist om te contrasteren qua kleur of robuustheid. Plaats bijvoorbeeld een schaaktafel naast een backgammon tafel of laat een betonnen bankje pronken aan de zijde van een speltafel.

Neem voor vragen of leveringen contact met ons op, we helpen u graag verder.

*Bij bestelling van een backgammon tafel krijgt u één set backgammonstukken gratis meegeleverd. Dit is inclusied vijf stuks dobbelstenen. 

Specificaties

Productcode
GT.BG.2
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
149 x 59 x 85 cm
Afmeting tafelblad
60 x 60 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting onderplaat (L x B x H)
120 x 60 x 10 cm
Gewicht
425 kg
Productblad Backgammon Naturel beton 2 persoons

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-