Backgammon Naturel beton 2 persoons

Naturel betonnen backgammon tafel

Een hele mooie, lichte, slanke en functionele spellentafel voor in de buitenlucht. Met de juiste zit- en tafelbladhoogte een heerlijke plek om te zitten. In het tafelblad is het bordspel backgammon geïntegreerd. De tafel en zitplaatsen zijn vervaardigd uit beton en het spelbord is van het materiaal natuursteen, speciaal bedacht en gemaakt voor buitengebruik.

Wat is backgammon?

In het bordspel backgammon is het de bedoeling dat de spelers stenen over het bord van de ene kant naar de andere kant verplaatsen door middel van het gooien van een dobbelsteen. De tegenstander loopt in tegengestelde richting over het bord. Onderweg kunnen de stenen van de ander geslagen worden. Het doel is om als eerste 15 stenen aan de andere kant van het bord te brengen.

Betonnen backgammon tafel van HeBlad

Welke backgammon tafel is het beste om te kopen? De backgammon tafels van HeBlad zijn ontworpen en geproduceerd om jarenlang in de buitenlucht te staan en gebruikt te worden. Door het ijzersterke beton, zijn de tafels ongevoelig voor vandalisme, beschadigingen en weersinvloeden. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, de locatie en het aantal gewenste zitplaatsen heeft u keuze uit: backgammon tafel 2 persoons in de kleur naturel beton en antraciet beton. In dezelfde kleuren is de backgammon tafel ook verkrijgbaar in 4 persoons-uitvoering. Ook in de multispellentafels van HeBlad is het backgammon spel opgenomen.

Backgammon tafels en andere speltafels van HeBlad

Door de vervaardiging uit beton gaan alle speltafels van HeBlad decennia lang mee. Weer of geen weer, spelen en zitten kan altijd. Alle producten zijn perfect te combineren vanwege het vergelijkbare uiterlijk of juist om te contrasteren qua kleur of robuustheid. Plaats bijvoorbeeld een schaaktafel naast een backgammon tafel of laat een betonnen bankje pronken aan de zijde van een speltafel. Neem voor vragen of leveringen contact met ons op, we helpen u graag verder.

* Bij bestelling van een backgammon tafel krijgt u één set backgammonstukken gratis meegeleverd.

Specificaties

Productcode
GT.BG.2
€ 2.075,00 excl. BTW
(€ 2.510,75 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.975,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten