Backgammon-bank Antraciet beton

Geen product foto

Backgammonbank antraciet beton

Donker, robuust en multifunctioneel. Deze backgammonbank van antraciet beton is een waar sieraad in uw tuin of in de openbare ruimte. Wat kost de backgammonbank antraciet beton? Deze kwaliteit betonbank vindt u nergens goedkoper! En wist u dat u bij een bestelling van meerdere producten van HeBlad altijd automatisch extra korting krijgt? Dat is het combineren meer dan waard. Wat dacht u bijvoorbeeld van een reguliere betonbank of een prachtige schaakbank in de kleur antraciet beton?

Backgammonbank van HeBlad

Net als alle producten van HeBlad, is ook deze backgammonbank vervaardigd uit één stuk beton. Ongevoelig voor vandalisme en weersinvloeden. Omdat de kleur antraciet is opgenomen ín het beton, is het volledige beton deze mooie antraciet kleur, dus ook de binnenkant van het product. Mocht er onverhoopt een beschadiging optreden, dan verliest de bank zijn kleur niet. Tevens zijn de backgammonbanken van HeBlad ongevoelig voor diefstal en vandalisme. Door het plaatsen van de bank op een strategische plek, kunnen ramkraken voorkomen worden of heeft u een perfecte en stevige afscheiding van uw terrein.

Levering van de backgammonbank

Deze backgammonbank produceren en leveren wij in eigen beheer. Daarom adviseren we altijd om vooraf de leveringsvoorwaarden door te nemen. We werken met korte levertijden van maximaal 4 werkweken en met een laad-loskraan vanaf de vrachtwagen. De backgammonbank wordt altijd geleverd inclusief de backgammon stenen en een dobbelstenen. Een eventuele onderplaat is altijd optioneel. Hierover kunt u contact met ons opnemen en de onderplaat, wanneer dat wenselijk is, los bijbestellen.

Specificaties

Productcode
BB.BG.AB
€ 1.425,00 excl. BTW
(€ 1.724,25 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.325,00 per stuk, bespaar 7% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten