Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Backgammonbank Antraciet beton

review star review star review star review star review star reviews
€ 1.425,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.325,00 per stuk, bespaar 7% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Backgammonbank antraciet beton

Donker, robuust en multifunctioneel. Deze backgammonbank van antraciet beton is een waar sieraad in uw tuin of in de openbare ruimte. Wat kost de backgammonbank antraciet beton? Deze kwaliteit betonbank vindt u nergens goedkoper! Dit komt omdat u bij ons direct bij de leverancier bestelt.
Wist u dat u bij een bestelling van meerdere producten van HeBlad altijd automatisch extra korting krijgt? Dat is het combineren meer dan waard. Wat dacht u bijvoorbeeld van een reguliere betonbank of een prachtige schaakbank in de kleur antraciet beton?

Backgammonbank van HeBlad

Net als alle producten van HeBlad is ook deze backgammonbank vervaardigd uit één stuk beton. Ongevoelig voor vandalisme en weersinvloeden. Omdat de kleur antraciet is opgenomen ín het beton, is de volledige bank deze mooie antracieten kleur, dus ook de binnenkant van het product. Mocht er onverhoopt een beschadiging optreden, dan verliest de bank zijn kleur niet. Tevens zijn de backgammonbanken van HeBlad dankzij hun massieve gewicht ongevoelig voor diefstal en vandalisme. Door het plaatsen van de bank op een strategische plek, kunnen zelfs ramkraken voorkomen worden of heeft u een perfecte en stevige afscheiding van uw terrein.

Levering van de backgammonbank

Deze backgammonbank produceren en leveren wij in eigen beheer. Daarom adviseren we altijd om vooraf de leveringsvoorwaarden door te nemen. We werken met korte levertijden van maximaal 4 werkweken en met een laad-loskraan vanaf de vrachtwagen. De backgammonbank wordt altijd geleverd inclusief de backgammon stenen en vijf dobbelstenen. Een eventuele onderplaat is altijd optioneel. Hierover kunt u contact met ons opnemen en de onderplaat, wanneer dat wenselijk is, los bijbestellen.

Specificaties

Productcode
BB.BG.AB
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting (L x B x H)
167 x 67 x 70 cm
Zithoogte
50 cm
Hoogte tafelblad
70 cm
Gewicht
1140 kg
Aantal zitplaatsen
2
Productblad Backgammonbank Antraciet beton

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-