Statafel Antraciet

Praktisch en chic: de statafel antraciet

Gemak en pracht komen samen in de statafel antraciet. Met zijn gewicht van 985 kg is deze statafel antraciet gelakt ideaal voor veilig buitengebruik. Denk aan terrassen, parken, schoolpleinen en sportaccommodaties. Het beton en de vorm maken de statafel degelijk, robuust en bestand tegen vandalisme en weersinvloeden. Door de strakke antraciet laklaag is onderhoud heel eenvoudig en blijft de statafel prachtig van kleur. Met het tafelblad op een hoogte van 113 cm is het heerlijk ‘hangen’ aan deze statafel antraciet.

Plaats de statafel antraciet los of op een onderplaat

Over de uitvoering van deze statafel antraciet is uitermate goed nagedacht. De tafel kan niet omver worden geduwd en kan dus prima los in de ruimte geplaatst worden. De dikte en grootte van de vaste onderplaat is precies ontworpen om de tafel stabiliteit te geven, maar ook om je voet op te plaatsen wanneer je aan de tafel staat. Wanneer de ondergrond niet geschikt zou zijn om de statafel op te plaatsen is het mogelijk om gebruik te maken van een losse onderplaat. Met een extra onderplaat krijgt de statafel een groter draagvlak en heeft de ondergrond minder invloed op de tafel.

De statafel antraciet en andere producten van HeBlad

HeBlad heeft naast de statafel antraciet nog een enorm groot aanbod aan producten voor buiten. Al deze producten zijn met elkaar te combineren, vanwege de eenheid in uitstraling. De statafel is bijvoorbeeld een fantastische aanvulling op de pingpongtafels van HeBlad. Gemaakt uit hetzelfde hoogwaardige beton met dezelfde hardheid en weersbestendigheid. Dat geldt ook voor de banken en picknicksets, en misschien is een combinatie met de statafel naturel beton hetgeen wat uw terrein mooier maakt.

Ontdek de mogelijkheden bij HeBlad

Door de grootte van de statafel is voor het plaatsen van de statafel antraciet belangrijk om de leveringsvoorwaarden te bekijken of contact op te nemen met HeBlad. Voor de levering van deze statafel werken we direct vanaf de vrachtwagen of met een kraan vanaf de vrachtwagen met een bereik van vijf meter. We bespreken graag uw mogelijkheden en geven u informatie en advies over andere producten.

Specificaties

Productcode
HB.ST.A
Kleur
Antraciet gelakt, RAL 7016
Afmetingen (L x B x H)
120 x 120 x 113 cm
Afmeting tafelblad (L x B)
120 x 120 cm
Hoogte tafelblad
113 cm
Dikte tafelblad
8.4 cm
Gewicht
985 kg
€ 1.100,00 excl. BTW
(€ 1.331,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.000,00 per stuk, bespaar 9% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Lyceum Schravenlant Statafel Antraciet 15-06-2020 Schiedam
DSGN4U interior design Statafel Antraciet 06-10-2016 Nieuwegein

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten