Statafel Antraciet-Beton

De statafel antraciet beton is een perfecte oplossing voor buiten

Op plekken waar een statafel een goede aanvulling zou zijn op de ruimte, ontbreekt het vaak aan stevigheid of kan het materiaal niet tegen weersinvloeden. Bij HeBlad hebben we daar de ideale oplossing voor: de statafel antraciet beton. Door de grootte en de robuustheid is deze statafel moeilijk verplaatsbaar en bestand tegen vandalisme. Het antraciet beton is speciaal bedoeld om in de buitenlucht te staan. Zo biedt u uw gasten de praktische statafel voor gezelligheid, hoeft u zich niet druk te maken over uw materiaal en is het onnodig om de tafel te beschermen tegen slechte weersomstandigheden.

Kies voor gezelligheid en spelplezier met de betonnen statafel en pingpongtafel

Wanneer u een terrein heeft wat gevoelig is voor vandalisme, maar u wilt wel gezelligheid creëren, dan is deze statafel antraciet beton in combinatie met de pingpongtafel van HeBlad een hele goede optie. Op sportparken, openbare speelterreinen en in parken geeft de statafel een gezellige mogelijkheid om bijvoorbeeld ouders bijeen te brengen, terwijl de kinderen sporten en spelen. Door ook de pingpongtafel of voetvolley tafel te plaatsen, kunnen de kinderen heerlijk spelletjes doen, terwijl de volwassenen aan de statafel hangen. De pingpongtafels van HeBlad worden geleverd met bijbehorende accessoires. De producten van HeBlad zijn allemaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, waardoor u er geen omkijken naar heeft.

Andere uitvoeringen van de statafel antraciet beton

Omdat smaken verschillen hebben we de statafel antraciet beton ook in de uitvoeringen statafel antraciet gelakt en statafel naturel beton. Combinaties van verschillende statafels kunnen natuurlijk ook. Bij bestelling van twee of meer statafels ontvangt u een mooie korting. De bezorging binnen Nederland is voor u gratis en u heeft uw statafel doorgaans in 10 werkdagen op locatie.

Leveringsvoorwaarden voor de statafel antraciet beton

Omdat de statafel antraciet beton groot en zwaar is, is het raadzaam om vooraf de leveringsvoorwaarden de checken of contact op te nemen over de plaatsingsmogelijkheden. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact op met HeBlad, onze professionals helpen u graag.

Specificaties

Productcode
HB.ST.AB
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B x H)
120 x 120 x 113 cm
Afmeting tafelblad (L x B)
120 x 120 cm
Hoogte tafelblad
113 cm
Dikte tafelblad
8.4 cm
Gewicht
985 kg
€ 1.250,00 excl. BTW
(€ 1.512,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.150,00 per stuk, bespaar 7% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Elbo Technics Bv Statafel Antraciet-Beton 30-08-2022 Groningen
Banketbakkerij Merba B.V. Statafel Antraciet-Beton 01-08-2022 Oosterhout
VV VRC Statafel Antraciet-Beton 07-04-2022 Veenendaal
Trias VMBO Statafel Antraciet-Beton 15-03-2021 Krommenie
VV VRC Statafel Antraciet-Beton 16-10-2019 Veenendaal
VV VRC Statafel Antraciet-Beton 24-10-2018 Veenendaal

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten