Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Backgammon Antraciet-beton 2 persoons

review star review star review star review star review star reviews
€ 2.175,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.075,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Backgammon tafel antraciet beton

Duurzaam, subtiel en ongelofelijk praktisch. Dat is de backgammon tafel voor 2 personen in de kleur antraciet beton. Gemaakt om jarenlang plezier van te hebben. Het tafelblad is uitgerust met het bordspel backgammon, waardoor de tafel zowel gebruikt kan worden als speltafel, maar ook als reguliere tafel met twee zittingen. De betonnen antracietkleur behoudt jarenlang de originele kleur, omdat het beton door en door deze kleur heeft. Vanwege de volledige vervaardiging uit kwaliteitbeton is de tafel niet gevoelig is voor extreme weersomstandigheden of beschadigingen. Het slanke uiterlijk van de tafel maakt hem geschikt voor kleinere locaties of om te combineren met ander speltafels, banken of picknicksets van HeBlad.

Specificaties van de backgammon tafel 2 persoons

Wat maakt de backgammontafel zo bijzonder? Zowel de tafel als de zittingen zijn gemaakt uit antraciet beton, dit betekent dat het beton door en door antraciet is. Kleurbehoud is dus gegarandeerd. Het gewicht maakt de tafel perfect voor (openbare) buitenterreinen. De zitplaatsen hebben een hoogte van 50 cm en het tafelblad ligt op 75 cm. Het backgammonspeelbord is geïntegreerd in het tafelblad en vervaardigd uit natuursteen. Het tafelblad is 60 x 60 cm en 10 cm dik.

Hoe wordt de backgammon tafel geplaatst?

Vanwege het gewicht en de omvang van de backgammon tafel 2-persoons antraciet beton, vervoeren en plaatsen wij de tafel voor u. Voor een goede levering hebben we leveringsvoorwaarden opgesteld. Dit om te voorkomen dat onze vrachtwagen en kraan niet bij de plaats van bestemming zouden kunnen komen. Mocht u de tafel in de toekomst willen verplaatsen, dan kunt u bij ons een verplaatsing aanvragen. Zo hoeft u zelf geen materieel hoeft te regelen, maar zeker bent van de juiste behandeling van uw prachtige backgammontafel 2-persoons antraciet beton.

Vragen over de backgammon tafel van HeBlad?

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft, advies kunt gebruiken of vragen heeft over onze producten, werkwijze, levertijden of mogelijkheden. Wij helpen u graag verder en voorzien uw terrein met liefde van een product van HeBlad.

* Bij bestelling van een backgammontafel krijgt u één set backgammonstukken gratis meegeleverd. Dit is inclusied vijf dobbelstenen. 

Specificaties

Productcode
GT.BG.AB2
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting (L x B x H)
149 x 59 x 85 cm
Afmeting tafelblad
60 x 60 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting onderplaat (L x B x H)
120 x 60 x 10 cm
Gewicht
425 kg
Productblad Backgammon Antraciet-beton 2 persoons

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-