check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Poppenset

review star review star review star review star review star reviews
€ 55,00 excl. BTW
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Poppenset inclusief stootblokken voor de doelman

Is uw voetbalteam aan vervanging toe? Geen probleem! Kies een kleur en bestel 11 nieuwe spelers, inclusief twee stootblokjes die aan weerszijden van de doelman geplaatst worden. Door het plaatsen van nieuwe voetbalpoppen, is uw tafelvoetbaltafel weer als nieuw.

Poppenset en andere accessoires

Piept en kraakt uw voetbaltafel een beetje, of wilt u de tafel een opknapbeurt geven? Vervang dan losse accessoires van de tafel, voordat u een helemaal nieuwe voetbaltafel bestelt. Denk duurzaam en financieel aantrekkelijk, dat is voor iedereen goed.

Wat is er nodig voor een tafelvoetbalspel?

Naast een complete en goed functionerende tafel, spelers en plezier, zijn tafelvoetballetjes essentieel. Bij iedere tafelvoetbaltafel worden door HeBlad zes losse balletjes meegeleverd. Maar uit ervaring weten wij dat deze balletjes nogal eens zoek raken. Daarom bieden wij u deze losse balletjes aan. U kunt er niet genoeg op voorraad hebben. Wanneer u extra balletjes direct bij aanschaf van uw tafel bestelt, ontvangt u tevens een mooie korting op de balletjes. Zo bent u heel lang verzekerd van spelplezier op uw voetbaltafel.

Snelle levering voetbaltafel en poppenset

Wat is de levertijd van de poppenset? Omdat wij alles in eigen beheer in Hapert ontwerpen en produceren, kunnen we alle producten en accessoires snel leveren. Voor het leveren en plaatsen van de voetbaltafel verwijzen we altijd naar onze leveringsvoorwaarden of we vragen u vooraf contact met ons op te nemen. Zo weten we zeker dat we de tafel op een juiste manier en veilig op uw terrein kunnen plaatsen.

Specificaties

Productcode
HB.FBP.Set
Materiaal
Kunststof
Productblad Poppenset

Vaak samen gekocht

Voetbalstang

Stang voor voetbaltafel

€ 50,00 excl. BTW

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van het tafelvoetbalspel?

view faq

De hoogte van de voetbaltafel is 92,2 cm, de lengte van het speelblad is 83,8 cm en de breedte is 136,9 cm. Door op de foto van het product te klikken op onze website, komt u op de pagina met specificaties waarin naast de exacte afmetingen ook het exacte gewicht vermeld staat.


Kan ik ook verschillende kleuren voetbalpoppen bestellen?

view faq

Bij het bestellen kiest u ook de 2 kleuren voor de beide teams. Ook de scoreborden aan beide zijdes boven het doel zijn in dezelfde kleuren als de voetbalpoppen. De kleuren waar u een keuze uit kan maken zijn: Zwart, wit, rood, blauw, groen, geel, paars en oranje. Hierdoor is het mogelijk om de meeste kleuren van uw favoriete voetbalteam na te bootsen op dit tafelvoetbalspeelveld.


Worden er bij aankoop van een tafelvoetbalspel standaard balletjes bijgeleverd?

view faq

Bij aankoop van een tafelvoetbalspel worden altijd 6 balletjes in de kleur wit bijgeleverd. U kunt ook grootverpakkingen bij ons bestellen van 25 balletjes.


Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd spelen aan het tafelvoetbalspel?

view faq

Twee tot vier spelers.


Bekijk alle vragen -->