Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Handvat

review star review star review star review star review star 15 reviews
€ 3,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Handgrepen voor optimale grip

Krijg goede grip op het tafelvoetbalspel met de handvatten voor de voetbaltafel van HeBlad. Deze rubberen handgrepen zijn bedoeld om beschadigde of verloren handvatten van de voetbaltafel te vervangen. Ze passen perfect op de stangen van de tafel die een doorsnede hebben van 16 mm.
Deze stangen zouden ook geschikt moeten zijn voor andere voetbaltafels, mits de stangen een doorsnede van 16 mm hebben. Wanneer u twijfelt over de geschiktheid van de handvatten, neem dan geurst contact met ons op.

Handvatten bestellen

Hoe bestelt u de handvatten? U bestelt heel eenvoudig alle accessoires van de voetbaltafel online via de webshop. Alle onderdelen van de tafel zijn los verkrijgbaar, zodat u ze zelf kunt vervangen als dat nodig is.

Spelplezier met de voetbaltafel

HeBlad staat bekend om het leveren van spelplezier en degelijke producten. Daarom kunt u voor alle spellen die HeBlad maakt, de onderdelen los bestellen. Zo hoeft u niet direct de complete speltafel te vervangen, maar kunt u met een kleine reparatie weer jarenlang buiten speelplezier bieden.
Heeft u een vraag over het vervangen van onderdelen of over de producten van HeBlad? Neem contact met ons of bekijk ons aanbod online.

Specificaties

Productcode
HB.FB.Handle
Materiaal
Rubber
Productblad Handvat

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van het tafelvoetbalspel?

view faq

De hoogte van de voetbaltafel is 92,2 cm, de lengte van het speelblad is 83,8 cm en de breedte is 136,9 cm. Door op de foto van het product te klikken op onze website, komt u op de pagina met specificaties waarin naast de exacte afmetingen ook het exacte gewicht vermeld staat.


Kan ik ook verschillende kleuren voetbalpoppen bestellen?

view faq

Bij het bestellen kiest u ook de 2 kleuren voor de beide teams. Ook de scoreborden aan beide zijdes boven het doel zijn in dezelfde kleuren als de voetbalpoppen. De kleuren waar u een keuze uit kan maken zijn: Zwart, wit, rood, blauw, groen, geel, paars en oranje. Hierdoor is het mogelijk om de meeste kleuren van uw favoriete voetbalteam na te bootsen op dit tafelvoetbalspeelveld.


Worden er bij aankoop van een tafelvoetbalspel standaard balletjes bijgeleverd?

view faq

Bij aankoop van een tafelvoetbalspel worden altijd 6 balletjes in de kleur wit bijgeleverd. U kunt ook grootverpakkingen bij ons bestellen van 25 balletjes.


Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd spelen aan het tafelvoetbalspel?

view faq

Twee tot vier spelers.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

School SIC ABABIL

9

Goed. De kinderen genieten volop

Alle reviews -->