Damtafel Antraciet-Beton 2 persoons

Damtafel antraciet beton

Slank, subtiel maar stevig. Deze damtafel in antraciet beton is gemaakt voor twee personen. De tafel is uitgerust met een geïntegreerd damspel en de benodigde set damstenen krijgt u gratis meegeleverd. Omdat de hoogte van de tafel 75 cm is, is deze perfect afgestemd op de hoogte van de zitjes van 50 cm. Dit zijn standaard zit- en tafelhoogtes, dus u kunt heerlijk zitten om te dammen of om gewoon een praatje te maken. Schaakt u liever dan dat u damt? Deze damtafel is ook te bestellen als schaaktafel antraciet beton 2 persoons. Vergeet zeker niet de andere speltafels en banken van HeBlad te bekijken, de keuze is enorm.

Damtafel 2 of 4 persoons

Als u de ruimte heeft of het mooier vindt om vier zitplaatsen om de tafel te hebben, dan is de damtafel antraciet beton 4 persoons perfect voor uw locatie. Deze heeft dezelfde mooie antraciet kleur, maar heeft vier zitmogelijkheden. De bijbehorende onderplaat bij de dam- en schaaktafels is aangepast op de oppervlakte van de tafel met zitjes. Houdt hier rekening mee tijdens het bepalen of een 4 persoons damtafel geschikt is voor uw terrein. Zowel de 2 persoons als 4 persoons tafels zijn verkrijgbaar in naturel beton. De damtafel naturel beton 2 persoons is ook vervaardigd uit beton en is van dezelfde hoge kwaliteit als de antraciet versie.

Combineer de damtafel met andere speltafels

Omdat de producten van HeBlad bekend staan om de stevigheid en het behoud van het mooie uiterlijk, kunt u met een gerust hart bestaande producten van HeBlad combineren met nieuwe. Heeft u bijvoorbeeld al een pingpongtafel van HeBlad op uw terrein staan? Dan misstaat een volledig nieuwe damtafel niet naast deze pingpongtafel. Alle producten worden uit beton gegoten en zijn ongevoelig voor extreme weersomstandigheden en vandalisme. Wilt u uw speltafels uitbreiden met een mooie picknickset of wilt u een betonbank plaatsen als uitbreiding op uw voetvolleytafel? Als u de ruimte heeft, hoeft niets u tegen te houden. Neem contact met ons op en we bespreken uw mogelijkheden.

Specificaties

Productcode
GT.CK.AB2
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B)
149 x 59 cm
Hoogte speelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting speelblad
60 x 60 cm
Dikte speelblad
7,2 cm
Gewicht
425 kg
Dikte onderplaat
10 cm
€ 2.025,00 excl. BTW
(€ 2.450,25 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.925,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten