Pingpongtafel Rond Antraciet-Beton

Betonnen tafeltennistafel Rond Antraciet-Beton

De ronde betonnen tafeltennistafel is een hele leuke toevoeging voor een schoolplein, speeltuin of park. Door deze tafeltennistafel te plaatsen op plekken waar er veel jongeren zijn, stimuleert u de jongeren om meer buitenactiviteiten te doen, zoals in dit geval tafeltennissen. En met deze ronde pingpongtafel kunnen gemakkelijk meerdere jongeren tegelijk spelen. Voor eindeloos plezier!

Hoe is de kwaliteit van de betonnen pingpongtafels?

Deze ronde betonnen tafeltennistafel is net als alle andere HeBlad speel- en speltafels uit één stuk beton gegoten. Dit houdt in dat de ronde betonnen tafeltennistafel uit één stuk beton bestaat. Daarbij is het beton van hoge kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. Dit hoogwaardige product is zo sterk en robuust dat het niet uitnodigt tot vandalisme. Daardoor kunt u jarenlang tafeltennisplezier hebben van de HeBlad betonnen pingpongtafels!

Welke uitvoeringen zijn er van de tafeltennistafels?

Deze ronde betonnen tafeltennistafel in de antraciete uitvoering is ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen: in de kleuren groen, blauw of naturel beton. Ook kunt u de betonnen tafeltennistafels in andere vormen verkrijgen: in de rechthoekige vorm en de rechthoekige vorm met afgeronde hoeken.

Betonnen onderplaat

Is een betonnen onderplaat nodig voor een tafeltennistafel? De betonnen onderplaat die bij deze ronde betonnen tafeltennistafel hoort, zorgt ervoor dat u geen last van gras of modder onder uw tafeltennistafel krijgt. Hierdoor is de kans op uitglijden tijdens het gebruik van de tafeltennistafel aanzienlijk kleiner. Bovendien maakt dit het onderhoud een stuk eenvoudiger en de tafel staat nóg stabieler. Voor iedere speltafel geldt dat de onderplaat optioneel is. De onderplaat is los te bestellen en uw terrein dient te voldoen aan een aantal voorwaarden. Neem hiervoor altijd contact met ons op.

Combinaties met betonnen tafeltennistafel

Maak uw park, speelplaats of accommodatie nog meer uitnodigend door onze producten te combineren. U kunt bijvoorbeeld naast deze ronde betonnen tafeltennistafel een betonnen bankje plaatsen. Of een betonnen picknickset. Hierdoor kunnen jongeren na het gebruik van de ronde betonnen tafeltennistafel ook even uitrusten en eventueel lunchen. Hierdoor worden buitenactiviteiten onder jongeren extra gestimuleerd. 

Tot slot

Bekijk hier de andere uitvoeringen van deze ronde pingpongtafel, groen, blauw of naturel-beton. Heeft u vragen over de ronde betonnen tafeltennistafel of over een ander product? Neem contact met ons op, we helpen u graag!

** Bij aanschaf van een HeBlad pingpongtafel wordt gratis een setje batjes (4 batjes en 2 balletjes) meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PP.R.AB
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting speelblad
ø 260 cm
Afmeting onderkant speelblad
ø 264 cm
Dikte speelblad
8.4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14.75 cm
Gewicht
1570 kg
Pootafstand
149 cm (hart op hart)
€ 2.450,00 excl. BTW
(€ 2.964,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.350,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Bso Vliegwereld Pingpongtafel Rond Antraciet-Beton 17-11-2022 Huis ter Heide
RAUM Pingpongtafel Rond Antraciet-Beton 02-08-2022 Utrecht
Europarcs Poort van Zeeland Pingpongtafel Rond Antraciet-Beton 20-04-2021 Hellevoetsluis

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten