Pingpongtafel Rond Antraciet

De pingpongtafel rond in de kleur antraciet

Tafeltennissen was nog nooit zo uitdagend. Een ronde tafel biedt een legio aan spelmogelijkheden. Het reguliere pingpongspel wordt al een stuk moeilijker, maar wat te denken van ‘rond de tafel’?
De tafeltennistafel rond antraciet is vervaardigd uit één stuk gewapend beton. De kleur antraciet van het tafelblad en de kleur wit van de lijnen en het netje, zijn vrij van afbladderen. Hiervoor is namelijk twee-componentenlak gebruikt. Deze lak is weersbestendig, gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig in onderhoud. Een robuuste tafeltennistafel in een mooie ronde vorm en strak in de lak.

Tafeltennistafel rond antraciet of naturel

De tafeltennistafel rond is ook verkrijgbaar in de kleuren naturel beton, antraciet beton, groen en blauw. Behalve het verschil in kleur, hebben deze tafels dezelfde degelijke specificaties. Het is slechts een kwestie van smaak en locatie. Wilt u de tafeltennistafel laten opvallen in de omgeving of heeft u liever een rustiger uitzicht? Wanneer u de keuze maakt voor meerdere tafeltennistafels, ongeacht de kleur, kunt u rekenen op een mooie korting.

Leveren en verplaatsen van tafeltennistafels

Omdat de producten van HeBlad, waaronder de tafeltennistafel rond antraciet, bekend staan om hun degelijkheid, wordt het vandalisme beperkt en diefstal voorkomen. Maar wanneer u de tafeltennistafel uiteindelijk zou willen verplaatsen, is dit niet zomaar door uzelf te realiseren. U kunt de speltafels van HeBlad door ons laten verplaatsen. Hiervoor hebben we meerdere mogelijkheden, afhankelijk van de afstand van de verhuizing. Voor een verplaatsing van een tafel verder dan 60 km, ontvangt u van ons een nette offerte op maat. Verhuist de tafel over een afstand van 10 tot 60 km, dan kunt u eenvoudig online een bestelling plaatsen. Gaat de tafeltennistafel slechts enkele kilometers verderop dienst doen, dan bestelt u online een verhuizing tot 10 km.

Neem contact op met HeBlad

stel al uw vragen over de verhuizing van uw tafel, de productspecificaties van de tafeltennistafels of de mogelijkheden die HeBlad heeft voor uw locatie. Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Specificaties

Productcode
PP.R.A
€ 2.200,00 excl. BTW
(€ 2.662,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.100,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging in Nederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 11 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten