check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Rond Antraciet

review star review star review star review star review star 5 reviews
€ 2.250,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.150,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

De pingpongtafel rond in de kleur antraciet

Tafeltennissen was nog nooit zo uitdagend. Een ronde tafel biedt een legio aan spelmogelijkheden. Het reguliere pingpongspel wordt al een stuk moeilijker, maar wat te denken van ‘rond de tafel’?
De tafeltennistafel rond antraciet is vervaardigd uit één stuk gewapend beton. De kleur antraciet van het tafelblad en de kleur wit van de lijnen en het netje, zijn vrij van afbladderen. Hiervoor is namelijk twee-componentenlak gebruikt. Deze lak is weersbestendig, gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig in onderhoud. Een robuuste tafeltennistafel in een mooie ronde vorm en strak in de lak.

Betonnen Pingpongtafel met of zonder onderplaat

Standaard leveren we onze betonnen pingpongtafel zonder betonnen onderplaat. In sommige gevallen kan het echter erg praktisch zijn om onze spel- en speeltafels op een betonnen plaat te plaatsen. U weet dan zeker dat de tafel stabiel staat. Ook is een betonnen onderplaat makkelijker schoon te houden dan een grasveld.
De betonnen onderplaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Op die manier past de onderplaat goed bij de gekozen pingpongtafel en eventuele andere speltafels. 

Tafeltennistafels Leveren

Wij bezorgen onze producten zelf met onze eigen vrachtwagen, direct vanuit onze fabriek. We leveren met een laad-loskraan op een vrachwagen van 14 meter lang. Hier moet dus wel voldoende ruimte voor zijn. De kraan heeft een reikwijdte van maximaal 5 meter. Daarna kunnen losse speltafels met een palletwagen nog verplaatst worden. Let wel: hiervoor moet 1 persoon aanwezig zijn om te helpen.
Let op: bestelt u ook een onderplaat? Deze kunnen we niet meer verplaatsen. Een betonnen onderplaat en producten met een (vaste) onderplaat kunnen we enkel leveren binnen 5 meter van de vrachtwagen. Daarna moet u zelf zorgdragen voor de installatie. Lees onze leveringsvoorwaarden goed door en neem bij twijfel of vragen contact met ons op.

Verplaatsen van tafeltennistafels

Omdat de producten van HeBlad, waaronder de tafeltennistafel rond antraciet, bekend staan om hun degelijkheid, wordt het vandalisme beperkt en diefstal voorkomen. Maar wanneer u de tafeltennistafel uiteindelijk zou willen verplaatsen, is dit niet zomaar door uzelf te realiseren. U kunt de speltafels van HeBlad door ons laten verplaatsen. Hiervoor hebben we meerdere mogelijkheden, afhankelijk van de afstand van de verhuizing. Voor een verplaatsing van een tafel verder dan 60 km, ontvangt u van ons een offerte op maat. Verhuist de tafel over een afstand van 10 tot 60 km, dan kunt u eenvoudig online een bestelling plaatsen. Gaat de tafeltennistafel slechts enkele kilometers verderop dienst doen, dan bestelt u online een verhuizing tot 10 km.

Tafeltennistafel rond antraciet of naturel

De tafeltennistafel rond is ook verkrijgbaar in de kleuren naturel beton, antraciet beton, groen en blauw. Behalve het verschil in kleur, hebben deze tafels dezelfde degelijke specificaties. Het is slechts een kwestie van smaak en locatie. Wilt u de tafeltennistafel laten opvallen in de omgeving of heeft u liever een rustiger uitzicht? Wanneer u de keuze maakt voor meerdere tafeltennistafels, ongeacht de kleur, kunt u rekenen op een mooie korting.

Contact HeBlad 

Stel al uw vragen over de verhuizing van uw tafel, de productspecificaties van de tafeltennistafels of de mogelijkheden die HeBlad heeft voor uw locatie. Zeker wanneer u vragen heeft over de leveringsvoorwaarden of twijfelt of de locatie voldoende bereikbaar is, is het raadzaam om ons te contacten. We denken graag met u mee en helpen u graag verder.

Specificaties

Productcode
PP.R.A
Kleur
Antraciet - RAL 7016
Afmeting speelblad
ø 260 cm
Afmeting onderkant speelblad
ø 264 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1570 kg
Pootafstand
149 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Rond Antraciet

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-