check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Rond Blauw

review star review star review star review star review star 122 reviews
€ 2.250,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.150,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Blauwe betonnen ronde pingpongtafel

Waar staan pingpongtafels? Een mooie, grote, ronde betonnen pingpongtafel is een opvallend pronkstuk op het schoolplein, in een park of bij een sportveld waar jong en oud jarenlang plezier aan beleeft. Daar waar een ronde pingpongtafel staat, verzamelen kinderen zich graag. Ze ontmoeten vrienden en zijn samen altijd vernuftig in het bedenken van nieuwe balspelletjes op deze tafel. Met een pingpongtafel stimuleert u bezoekers om samen buiten actief te blijven.

De kwaliteit van de ronde betonnen pingpongtafel

Wat is de kwaliteit van de ronde betonnen pingpongtafels van HeBlad? Net als onze andere tafeltennistafels, parkbankjes, voetvolleybaltafels en speltafels is ook deze ronde betonnen pingpongtafel uitgevoerd uit één stuk beton, voorzien van onder- en bovenwapening. Hierdoor garanderen wij dat u jarenlang van uw ronde betonnen pingpongtafel kunt genieten. Het gewicht maakt diefstal onmogelijk en het materiaal is kras- en weersbestendig.

Welke spellen kunnen gespeeld worden op een ronde pingpongtafel?

De ronde vorm van deze tafel vraagt om creativiteit. Het spelletje ‘rond de tafel’ is hierbij natuurlijk wel heel erg toepasselijk. Ook kunnen meerdere spelers tegelijk aan de tafel spelen en zijn de spelmogelijkheden eindeloos.

Verschillende varianten pingpongtafels

Deze ronde betonnen pingpongtafel is uitgevoerd in de kleur gelakt blauw, maar de ronde betonnen pingpongtafel kunt u ook verkrijgen in andere kleuren. Namelijk gelakt groen, antraciet beton, naturel beton en antraciet. Ook zijn de betonnen pingpongtafels verkrijgbaar in een rechthoekige vorm en een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken. Liever een variant op de pingpongtafel? Bekijk dan de voetvolleybal tafel eens.

Bankjes bij de betonnen tafeltennistafel

U kunt de betonnen pingpongtafel gemakkelijk combineren met een betonnen zitbank ofwel parkbank of met een betonnen picknicktafel. Zo ontstaat nog meer sociale interactie en dat heerlijk in de buitenlucht. Hoe meer mensen blijven kijken naar het spel, des te meer mensen zelf ook actief worden. Het spel is en blijft immers aanstekelijk.

Geïnteresseerd in de ronde betonnen pingpongtafel?

Heeft u interesse in deze ronde betonnen pingpongtafel van HeBlad? Bestel dan gemakkelijk een pingpongtafel op onze website. Heeft u nog vragen over de betonnen pingpongtafel of over een ander product? Bekijk dan onze pagina met veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

** Bij aanschaf van een HeBlad pingpongtafel wordt gratis een setje batjes (4 batjes en 2 balletjes) meegeleverd.

 

Specificaties

Productcode
PP.R.BL
Kleur
Blauw - RAL 5005
Afmeting speelblad
ø 260 cm
Afmeting onderkant speelblad
ø 264 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1570 kg
Pootafstand
149 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Rond Blauw
Detailtekening Pingpongtafel Rond Blauw

Vaak samen gekocht

Tafeltennis batjes, 10 sets

Tafeltennis batjes, 10 sets

€ 125,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Onderplaat Pingpongtafel

Onderplaat Pingpongtafel

€ 750,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

GBS De Regenboog

9

Nog voor de producten op hun definitieve plek stonden, begonnen kinderen er al op te spelen. We zijn er blij mee, het is een mooie aanwinst voor ons plein. ook fijn dat we dit straks mee kunnen nemen naar onze nieuwbouwlocatie!

Speelplek

10

Vroeg op een vrijdagochtend, onder het genot van zomerse temperaturen, 4 speellocaties voorzien van nieuwe speltafels. Na het weekend kwamen de eerste berichten al binnen van zowel jong als oud met bedankjes voor deze extra toestellen

Stedelijk Dalton Lyceum

9

Zeer snelle en complete levering na een ook al vlot verlopen bestelproces. de tafel stond er binnen een week! De pingpongtafel wordt al veel gebruikt. Onze Leerlingen zijn er enthousiast over.

GO! atheneum Gentbrugge

10

Degelijke en mooi afgewerkte buitenspellen, die vlot en correct geleverd werden. Veel enthousiasme en bekijks onder de leerlingen, die jammer genoeg nog even moeten wachten omwille van de maatregelen inzake COVID19.

van den Berg Westmaas B.V.

8
Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-